Comunitatea Reinvent - Un nou eveniment

BUCURESTI - 28 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Banci / Asigurari

In data de 28 Octombrie 2014, ora 17.50, va avea loc al doilea eveniment din cadrul Comunitatii Reinvent. Tema acestuia este “ Bancile si Statul – Aliati sau Concurenti in Lupta pentru IMM-uri”.

"In cadrul Comunitatii Reinvent ne-am propus sa cream un mediu ideal de relationare cu o valoare adaugata, atat pentru cei peste 10.000 de oameni de afaceri din portofoliul nostru, cat si pentru cei ce urmeaza sa ni se alature. In acest mediu stimulativ si deschis va vom ajuta in identificarea nevoilor si solutionarea acestora, in atingerea obiectivelor planificate si in dezvoltarea relatiilor de business." a spus Georgiana Covaci - Marketing & Communication Executive Reinvent Consulting .

Comunitatea Reinvent ofera membrilor sai oportunitati de parteneriate si colaborari in diverse proiecte, networking pentru persoane cu interese comune si schimb de informatii relevante pentru afaceri. Este, in plus, un cadru in care se dezbat subiecte de interes si de actualitate pentru mediul de afaceri din Romania.

Speakerii invitati la eveniment sunt: Dna Oana STOENESCU - Director Vanzari la Garanti Leasing avand o experienta de 15 ani in sectorul financiar bancar din care  10 ani in pozitii de conducere si  membru cu drept de vot in Comitete de credite, in banci precum Libra Bank, Banca Tiriac sau Demirbank. Dna Oana Stoenescu este Expert Contabil din 2006 si detine o Diploma  MBA absolvind programul Romano-Canadian al Universitatii din Ottawa in 2009. Ea are o vasta experienta in diferite domenii precum leasing, banking, transport, comert, productie si international shipping. Dl. Dan STEFAN -  Manager Partner la Autonom Rent a Car – cea mai mare companie autohtona de inchirieri masini, cu o flota de peste 2000 de autoturisme noi si cu 37 de agentii in 24 de orase. Domnul Dan Stefan a fost recent inclus in catalogul 100 TINERI MANAGERI DE TOP (anul 2014) lansat de Business Magazin.

Participarea la acest eveniment este gratuita. Prezenta trebuie confirmata la adresa comunitate [at] reinventconsulting . ro sau la numarul de telefon 0733.054.278

Evenimentul va avea loc la sediul Reinvent Consulting din Splaiul Independentei Nr. 273, Etaj 2, Sala Vision.

Despre Reinvent Consulting

Reinvent Consulting este o marca a Grupului de firme REINVENT - cu o prezenta de peste 17 ani in afacerile din Romania - specializata in servicii de consultanta comerciala si financiar-contabila.