Cumpara de la Peris si Craciunu-i fara griji!

BUCURESTI - 2 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Vino in perioada 01 noiembrie - 15 decembrie in incinta magazinului Peris , situat in Soseaua Nicolae Titulescu nr.155, achizitioneaza produse in valoare de minim 100 Ron si intra automat in Tombola de Craciun .

Cumpara de la Peris si Craciunu-i fara griji!

Cumpara de la Peris si Craciunu-i fara griji!

Vino in perioada 01 noiembrie - 15 decembrie in incinta magazinului Peris, situat in Soseaua Nicolae Titulescu nr.155, achizitioneaza produse in valoare de minim 100 Ron si intra automat in Tombola de Craciun.

Premiul 1- un porc de Peris pentru Craciun!

Premiul 2 - o semicarcasa porc de Peris!

Premiul 3- un cos cu bunataturi de Peris in valoare de 200 Ron!

Pentru mai multe detalii accesati pagina www. carnedeperis .ro!

Ii asteptam atat pe cei care stiu gustul inconfundabil al carnii de porc de Peris, cat si pe cei mai tineri care nu au avut ocazia sa-i simta fragezimea si aroma. De asemenea, magazinul va ofera si alte produse alimentare de o calitate speciala, cu care sa puteti asorta meniurile la care folositi carnea de porc de Peris, sau produsele din carne de Peris: vinuri, paine, condimente, precum si lactate sau altele.

Cel mai important lucru este faptul ca toate produsele pe care le veti gasi in magazin, de la carnea macra si produsele din carne de porc pana la cele amintite mai sus, fac dovada grijii pentru o alimentatie sanatoasa: nu contin E-uri.

Despre Reinvent Consulting

Reinvent Consulting este o marca a Grupului de firme REINVENT - cu o prezenta de peste 17 ani in afacerile din Romania - specializata in servicii de consultanta comerciala si financiar-contabila.