Lansare web-site KRUT!

BUCURESTI - 30 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

O noua interfata online pentru clienti si parteneri
Grupul REINVENT lanseaza website-ul www. krut .ro, într-un format mai interactiv, usor accesibil si prietenos.

SIGLA KRUT

SIGLA KRUT

 Bunatati de neintrecut 

KRUT

Bucuresti,  Grupul REINVENT inaugureaza, astazi, o noua platforma online ca website oficial al brandului KRUT (brandul fabricii de procesare carne Busteni detinut de catre REINVENT) : www.krut.ro.

Aceasta interfata electronica se prezinta într-un format actualizat cu sectiuni si servicii nou introduse pentru o navigare mai usoara, o informare completa si un grad mai ridicat de interactivitate cu utilizatorii, fie ca avem în vedere clientii, consumatorii sau partenerii companiei. Noua adresa este formata din denumirea completa a brandului www.krut.ro.

Noua interfata contine sase sectiuni principale: Homepage,    Informatii despre magazinele proprii deschise sub brandul KRUT, Produsele comercializate sub brandul KRUT, Produsele comercializate sub brandul Peris , brandul premium carne si produse din carne de porc al REINVENT,   Sectiunea Comunicare, Implicare sociala, Pagina de contact.

Mai mult decât atât, website-ul contine pagini cu date despre companie, oportunitati de cariera, mass media, oferte special in-store si detalii de contact. Totodata, website-ul ofera informatii utile din zona retail si food si include si o sectiune pentru un dialog constant cu clientii si consumatorii.

Interactivitatea interfetei online este pusa în valoare de formularul electronic de contact, ce constituie o modalitate în plus de intrare în dialog cu echipa de relatii clienti. Prin urmare, clientii si consumatorii companiei pot transmite sugestii, observatii sau depune solicitari cu ajutorul formularului de contact.

Vom dezvolta si o sectiune destinata Partenerilor, unde vor fi prezentate brandurile partenere KRUT si produsele comercializate de acestia in magazinele noastre. Astfel, dorim sa incurajam parteneriate de incredere si lunga durata.

"Echipa REINVENT si-a propus lansarea acestui instrument de comunicare online pentru a fi mai aproape de clientii, consumatorii si partenerii nostri cu informatii permanent actualizate si la îndemâna. Structura a website-ului a fost gândita astfel încât sa permita o navigare intuitiva în cadrul platformei noastre tuturor utilizatorilor. Avem rubrici specializate pentru a facilita accesul la informatie în functie de interesul fiecaruia. Totodata, oferim posibilitatea de contactare online prin intermediul unui formular.  Toate acestea prezentate într-o forma proaspata si un design prietenos." a declarat dna. Cristina Norocel, Director Marketing si Comunicare Grupul REINVENT.

Despre Reinvent Consulting

Reinvent Consulting este o marca a Grupului de firme REINVENT - cu o prezenta de peste 17 ani in afacerile din Romania - specializata in servicii de consultanta comerciala si financiar-contabila.