Parteneriate strategice pentru solutionarea nevoilor diverse ale organizatiilor

BUCURESTI - 26 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Reinvent Consulting a inceput un amplu proces de largire a portofoliului de servicii oferite clientilor - persoane fizice autorizate, societati comerciale, intreprinderi individuale si familiale, asociatii sau fundatii, precum si organizatii de alte tipuri. In acest sens, se vor incheia colaborari cu companii ale caror servicii raspund nevoilor societatilor comerciale din categoria IMM. Primul parteneriat incheiat este cel cu compania CustomSoft.

Parteneriate strategice pentru solutionarea nevoilor diverse ale organizatiilor

Echipa CustomSoft dezvolta solutii software adaptate nevoilor clientilor. Aplicatiile pot fi construite integral, pe baza analizei facute impreuna cu compania client. Cu ajutorul lor, activitatea companiei client este mult usurata. Se optimizeaza fluxurile si administrarea afacerii, se imbunatatesc simtitor relatiile cu clientii si cu furnizorii, creste satisfactia angajatilor. CustomSoft asigura procesul in intregime: de la consultanta si analiza, la dezvoltare, implementare si testare,  precum si training si suport tehnic.

"Printre solutiile oferite se afla cele de tip ERP, e-commerce, Business Intelligence si aplicatii mobile. Acestea au rezultate benefice chiar din prima luna de implementare. Aspectul foarte important este acela ca serviciile sunt oferite ca si Software as a service (SaaS), ceea ce face ca ele sa poata fi accesate de oriunde si oricand este disponibila o conexiune la Internet, la preturi deosebit de accesibile, de doar cateva zeci de euro pe luna." a spus Cristian Iordache - Senior Business Analyst la CustomSoft.

Clientii pot lua contact cu aceste servicii chiar la sediul central Reinvent Consulting. Octav Dafinoiu, Directorul de Cercetare-Dezvoltare al companiilor care activeaza sub marca Reinvent Consulting, a declarat ca "era nevoie de un partener cu experienta in programare software, dar care sa fie in acelasi timp si foarte agil, sa se alinieze usor nevoilor clientului. Experienta si rezultatele companiei CustomSoft in relatie cu Evomag si AlfredoFoods au fost hotaratoare in alegerea facuta."

Asadar, pe langa toata gama de operatiuni la Registrul Comertului ce tin de infiintarea societatilor comerciale, inregistrarea mentiunilor, inchideri si radieri, pe langa serviciile de gazduire de sedii sociale si evidenta financiar-contabila, cele de consultanta comerciala, fiscala, avocatiala, audit, precum si cele de inregistrari la OSIM, management de proiect si reorganizari de societati comerciale, Reinvent Consulting ofera clientilor sai solutii software esentiale in derularea activitatilor care, pana nu demult, erau disponibile numai companiilor care isi puteau permite costuri de zeci de mii pana la sute de mii de euro.

Reinvent Consulting isi consolideaza pozitia de marca a serviciilor integrate din sfera comerciala, juridica, financiar-fiscala si de management al afacerilor. De la servicii suport pana la servicii care presupun o inalta expertiza, echipa Reinvent Consulting se angajeaza sa contribuie determinant la succesul in afaceri al clientilor sai.

CustomSoft este un jucator agil al industriei de profil. A adunat in cei peste sase ani de experienta proiecte importante privind procesarea si analiza datelor, managementul stocurilor, managementul flotelor,  managementul documentelor, automatizari, jocuri de noroc, activitati de productie, e-commerce, aplicatii mobile. Printre partenerii renumiti ai companiei se numara Evomag, AlfredoFoods, Casino Mirage, Astra Asigurari.

Despre Reinvent Consulting

Reinvent Consulting este o marca a Grupului de firme REINVENT - cu o prezenta de peste 17 ani in afacerile din Romania - specializata in servicii de consultanta comerciala si financiar-contabila.