Fara hartie sau mai putina hartie?

Braila - 26 martie 2013

Comunicat tip General in IT&C, Tehnologie, Cursuri

Este intrebarea la care si-au propus sa raspunda companiile Sistec, Next Docs si Reisswolf in asociere cu partenerul local din Braila-compania Pancronex, in data de 28 martie de la ora 10 la sediul acesteia din urma (Calea Calarasilor nr. 15, Braila).
Seminarul organizat gratuit pentru informarea companiilor locale, beneficiaza de participarea extraordinara a reprezentantilor Arhivelor Nationale Braila si Elo Digital Office care vor avea prezentari pe teme de legislatie si studii de caz reprezentative. La finalul prezentarilor, companiile vor avea posibilitatea de a avea o sesiune libera de intrebari si raspunsuri cu reprezentantii Arhivelor Nationale.

In cadrul seminarului, companiile participante vor obtine raspunsuri la intrebari precum: „Arhiva mea fizica este corect costituita? Ce obligatii am in legatura cu arhiva?”; „Este obligatoriu sa am Nomenclator Arhivistic?”; „Cand este legal sa distrug documente companiei?”; „Cum pot lucra doar cu documente in format electronic si ce pasi sunt necesari pentru a face aceasta trecere de la documentul fizic la mediul electronic?”; „Este mai eficient sa externalizez arhiva fizica si electronica decat sa o prelucrez in interiorul companiei? Ce solutii de management al documentelor sunt pe piata in acest moment?”, dar nu numai.

Conferinta se adreseaza persoanelor de decizie, cu rol in gestionarea documentelor din companiile aflate in Braila si Galati. Acestia sunt invitati sa dezbata impreuna cu specialistii nostri metodele cele mai bune pentru a gestiona eficient procesele si fluxurile de lucru ale documentelor.

Participarea la conferinta poate fi confirmata până miercuri 27.03.2013, orele 15:00 la adresa marketing@sistec.ro sau office@pancronex.ro.

De ce sa participati?# Informatii despre trend-urile si provocarile din piata de document management;# Intalniri cu specialisti nationali; # Seminarii tehnice detaliate despre solutiile mentionate;# Studii de caz din companii romanesti;# Experienta profesionala valoroasa.Agenda conferinţei:09:30 – Primire invitati

10:00 - Cuvant deschidere

10:15 -  Ciclul de viata al documentelor – de la viziune la management de documente

11:15 – Arhivare fizica si distrugere de documente – normative si provocari actuale

11:45 – Pauza de cafea

12:00 – Scanare si arhivare electronica

13:00 – Studii de caz – scanare si arhivare fizica si electronica

 

Despre SISTEC

Integrator IT cu o experienta de 18 ani pe piata romaneasca, Sistec reuneste o echipa de peste 180 de specialisti, cu experienta de business si IT, oferind un pachet complex si complet de la aplicatii software pana la solutii hardware complexe si servicii IT pentru afaceri.Cu sediul in Bucuresti si un centru regional la Cluj, Sistec are arie de acoperire nationala, prin 27 filialele din principalele orase ale tarii. 

Taguri: reissw