Relational Romania

Relational Romania


Descrierea companiei Relational Romania

Despre Sybase, Inc.

Sybase este cea mai mare companie de enterprise software, dedicata in exclusivitate pe managementul si mobilizarea informatiei, de la centrul de date pana la utilizatorul final.
Sybase furnizeaza solutii open si cross-platform in masura sa livreze in mod securizat informatia, oricand si oriunde. Cele mai critice date din lume, din domeniile Comert, Financiar, Guvern, Sanatate si Aparare ruleaza pe Sybase. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati website-ul Sybase la www.sybase.comDespre Relational Romania

Relational Romania este subsidiara Relational Technology, una dintre companiile IT de succes, cu experienta majora in proiecte de DWH, BI, BPM, Reporting, etc, ce activeaza in Sud Estul Europei, cu sucursale in Grecia, Bulgaria, Serbia, Malta, Cipru, Polonia, Ucraina si Romania. Relational Romania este distribuitorul exclusiv (produse, servicii si suport tehnic) al Sybase in Romania.

Relational a fost infiintata in 1995, avand ca obiectiv oferirea de solutii software integrate. Treisprezece ani mai tarziu, compania sustine deja numeroase proiecte pentru companii importante, ajutand la dezvoltarea avantajelor competitive ale acestora prin oferirea unor solutii inovatoare, in masura sa creasca valoarea comerciala a oricarui tip de informatie de business.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati website-ul Relational Romania la www.relational.ro

Comunicate Relational Romania :

Vezi toate comunicatele companiei Relational Romania.