Sybase iAnywhere permite partenerilor sa dezvolte rapid aplicatii pentru platforma Blackberry

BUCURESTI - 31 octombrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Bucuresti 31 Oct 2008 – Sybase iAnywhere anunta faptul ca partenerii Appeon si Praxedo si-au securizat proiectele prin extinderea liniei de business de aplicatii la smartphone-urile BlackBerry, folosind SQL Anywhere.

Suportul pentru platforma Blackberry a fost introdus odata cu lansarea SQL Anywhere in august anul aceasta, permitand dezvoltatorilor sa-si extinda aplicatiile pentru smartphone-urile Blackberry si sa-si integreze datele in sistemul companiei, folosind baze de date relationale si tehnologii de sincronizare.

“Sybase iAnywhere ofera o platforma deschisa si viabila, ce permite organizatiilor sa-si dezvolte aplicatii mobile ce functioneaza intr-un spectru larg de instrumente’’ a spus Brian Vink, Vice Presedinte, Database Product Marketing, Sybase iAnywhere.
Suntem extrem de incantati sa lucram cu parteneri inovativi ca Appeon si Praxedo care impartasesc viziunea noastra de unwired enterprise si care pot dezvolta rapid solutii mobile pentru clientii lor”

Appeon dezvolta produse si servicii ce permit tehnologiei Sybase iAnywhere sa furnizeze aplicatii mission critical pentru medii mobile si web.
“Sybase iAnywhere este un partener traditional cu experienta indelungata in produse de top pentru aplicatiile companiilor” a spus Armeen Mazda, CEO la corporatia Appeon. “Acum ca SQL Anywhere sprijina platforma BlackBerry suntem pregatiti sa intampinam cererile crescute de securitate, venite din partea clientilor nostri, si transmiterea datelor in aplicatii mobile, pentru factorii decizionali din toate zonele de afaceri’’.

“Din experienta noastra, slaba functionare a procesului de sincronizare este motivul principal pentru care proiectele mobile dau gres’’ a spus Pierre Lavigne, CTO Praxedo. “Am ales SQL Anywhere pentru ca aplicatiile noastre mobile solicita sincronizarea unei cantitati mari de date, stocate si usor de accesat, fara compromisuri. SQL Anywhere ne permite sa ne concentram eforturile pe proiectarea unor noi functionalitati si trasaturi ale produselor noastre.”

Despre Relational Romania

Despre Sybase, Inc.

Sybase este cea mai mare companie de enterprise software, dedicata in exclusivitate pe managementul si mobilizarea informatiei, de la centrul de date pana la utilizatorul final.
Sybase furnizeaza solutii open si cross-platform in masura sa livreze in mod securizat informatia, oricand si oriunde. Cele mai critice date din lume, din domeniile Comert, Financiar, Guvern, Sanatate si Aparare ruleaza pe Sybase. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati website-ul Sybase la www.sybase.com

Despre Relational Romania

Relational Romania este subsidiara Relational Technology, una dintre companiile IT de succes, ce activeaza in Sud Estul Europei, cu sucursale in Grecia, Bulgaria, Serbia, Malta, Cipru, Polonia, Ucraina si Romania. Relational Romania este distribuitorul exclusiv (produse, servicii si suport tehnic) al Sybase in Romania.

Relational a fost infiintata in 1995, avand ca obiectiv oferirea de solutii software integrate. Treisprezece ani mai tarziu, compania sustine deja numeroase proiecte pentru companii importante, ajutand la dezvoltarea avantajelor competitive ale acestora prin oferirea unor solutii inovatoare, in masura sa creasca valoarea comerciala a oricarui tip de informatie de business.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati website-ul Relational Romania la www.relational.ro

Relational Romania
Adress: Splaiul Unirii, Nr 4
Email: office@relational.ro ; sales@relational.ro