9 ani de Business Intelligence asociativ

BUCURESTI - 5 decembrie 2013

Comunicat tip General in Banci / Asigurari, Constructii, Retail

Relevance, primul partener QlikView din România, furnizează cu pasiune soluţii de Business Intelligence asociativ de peste 9 ani.

9 ani de Business Intelligence asociativ
 "Nimic nu ne multumeste mai mult decat atunci cand vedem ca solutiile BI pe care le dezvoltam sunt cu adevarat utilizate de oameni in luarea unor decizii care ating si transforma viata unor organizatii cu zeci, sute sau chiar mii de angajati.” 

Ionut Toader, Managing Partner

Cladita pe ideile si principiile celor 2 fondatori, Ionut Toader si Valentin Barbu, Relevance Management aniverseaza in aceste zile 9 ani de activitate, dar si 13 ani de experienta in dezvoltarea de solutii de Business Intelligence asociativ bazate pe platforma QlikView, unul din liderii industriei Business Intelligence.

 

Cu ocazia acestui eveniment, Ionut Toader, Managing Partner Relevance a declarat: „Am avut, ca toate companiile, momentele noastre mai bune sau mai putin bune. Un lucru a ramas insa constant: pasiunea noastra pentru dezvoltarea de solutii Business Intelligence (BI), care sa simplifice viata celor cu care lucram. Nimic nu ne multumeste mai mult decat atunci cand vedem ca solutiile BI pe care le dezvoltam sunt cu adevarat utilizate de oameni in luarea unor decizii care ating si transforma viata unor organizatii cu zeci, sute sau chiar mii de angajati.”

 

Solutiile Business Intelligence dezvoltate si implementate de Relevance se bazeaa atat pe experienta consultantilor Relevance, dar si pe platforma software QlikView, realizata de compania QlikTech. Lider in Business Discovery, plasat pentru 3 ani la rand in Cadranul Liderilor de catre Gartner, QlikView dispune de o tehnologie asociativa in-memory unica. Valentin Barbu a declarat: „Suntem mandri sa punem la dispozitia companiilor din Romania o solutie de Business Intelligence precum QlikView. E o solutie BI completa, puternica, dar in acelasi timp simpla in utilizare si care are costuri de detinere mult mai reduse in comparatie cu alte solutii BI. Lucrez de 13 ani cu QlikView, am testat si alte solutii BI, dar parca nimic nu se compara cu usurinta in utilizare si cu interactivitatea din QlikView.”

 

Relevance ofera solutii de Business Intelligence asociativ pentru companii din diverse industrii precum retail, FMCG, materiale de constructii, banking, servicii medicale, productie industriala si altele. Printre companiile care au ales sa colaboreze cu Relevance se numara ING Bank, CrisTim, Regina Maria, Electroprecizia, Holcim, Saint Gobain, Profi, Zarea, NetBridge, Strauss, Klevek, Cyrom si multi altii. Multumim tuturor!

 

Relevance Management are in acest moment o echipa de 11 oameni si a realizat in 2012 o cifra de afaceri de peste 360.000 de euro. „2013 a fost un an dificil si ne asteptam sa realizam o cifra de afaceri similara cu cea din anul anterior. În 2014 credem insaa mediul de afaceri va fi mai favorabil, asa incat suntem optimisti si ne-am bugetat o crestere de 15% a afacerii” a declarat Ionut Toader, Managing Partner Relevance.

Despre Relevance Management

-------------------------------------------------------
Relevance Management , primul partener QlikView din Romania, sprijina companiile sa isi implementeze un sistem optim de luare a deciziilor, bazat pe solutii Business Discovery – Business Intelligence asociativ, condus de catre oamenii de afaceri. Accesul rapid la informatiile esentiale le permite utilizatorilor sa ia deciziile potrivite la momentul potrivit, maximizand astfel performantele departamentului sau companiei. Relevance a dezvoltat sute de solutii Business Discovery in diverse industrii, avand o experienta de peste 13 ani in implementarea solutiilor de Business Intelligence asociativ pe platforma QlikView. Printre clientii Relevance se numara companii precum ING Bank, CrisTim, Electroprecizia, Regina Maria, Holcim, Saint Gobain, Profi, Zarea, Strauss si altii.