EURO-ALIMENT - avantaj competitiv pe Piata Unica Europeana

Iasi - 22 februarie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Compania de consultanta in management, RELIANS, in parteneriat cu Fundatia Universitara pentru Sprijinirea Producatorilor Agricoli "Haralamb Vasiliu" va implementa un program de instruire si asistenta gratuita pentru managerii IMM-urilor din industria alimentara, in Regiunea de Dezvoltare Nord-Est.

EURO-ALIMENT - avantaj competitiv pe Piata Unica Europeana

Proiectul EURO–ALIMENT, promovat de catre compania de consultanta in management, RELIANS, in parteneriat cu Fundatia Universitara pentru Sprijinirea Producatorilor Agricoli "Haralamb Vasiliu" va implementa un program de instruire si asistenta gratuita a managerilor din industria alimentara.

Acest program presupune: infiintarea unui centru de asistare a agentilor economici in domeniul normelor si standardelor europene, desfasurarea de sesiuni de instruire a managerilor din sectorul alimentar, seminarii de informare cu privire la oportunitatile de finantare a investitiilor, elaborarea unui Ghid de Legislatie Europeana in domeniul industriei alimentare. Toate informatiile vor fi disponibile pe web-site-ul de informare privind cerintele UE din domeniul agricol si alimentar, realizat prin acest proiect.

"Adaptarea industriei alimentare romanesti la cerintele de calitate si mediu ale Pietei Unice, in contextul aderarii la Uniunea Europeana, reprezinta una dintre conditiile esentiale pentru competitivitate" a precizat drd. Dan Ganciu, Director al Departamentului pentru Dezvoltarea Afacerilor la compania RELIANS. "Nevoia reala a managerilor de a cunoaste si implementa standardele europene ne-a determinat sa venim in intampinarea lor cu aceasta solutie, contribuind astfel la indeplinirea obiectivelor privind dezvoltarea resurselor umane, cuprinse in Planul Regional de Dezvoltare (2002 – 2005)”.

Proiectul se va desfasura in judetele: Iasi, Bacau, Suceava, Neamt si Botosani, in perioada aprilie – iunie 2005. Beneficiarii directi ai proiectului (manageri si personal de specialitate din Intreprinderile Mici si Mijlocii din industria alimentara) vor fi asistati in vederea implementarii notiunilor asimilate in propriile firme.

Fundatia Universitara pentru Sprijinirea Producatorilor Agricoli "Haralamb Vasiliu" are ca scop sprijinirea activitatii producatorilor agricoli si dezvoltarea rurala.

RELIANS este o companie ce ofera servicii de consultanta pentru dezvoltarea afacerilor si a sectorului public, cu sediul central in Iasi si doua Birouri Zonale in Suceava si Piatra-Neamt.

Despre RELIANS CORP

Pentru informatii suplimentare si detalii va rugam sa contactati compania RELIANS, Dl. Dan Ganciu, Director Dezvoltarea Afacerilor, tel./fax: 0232 258 425, mobil: 0788 347 934, e-mail: dan.ganciu@relians.ro sau Dra. Nelia Cazacu, Coordonator PR, Tel. 0232 258 425, 0788 432 203, e-mail: nelia.cazacu@relians.ro.
RELIANS
Bd. Socola, nr. 206A-208, et. 5
tel./fax: 0232 258 425
office.iasi@relians.ro