E timpul sa te muti intr-o noua locuinta? Relokat iti prezinta 5 avantaje pentru o colaborare cu o firma de mutari profesionala!

BUCURESTI - 19 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Live site

Firma de mutari Bucuresti Relokat iti prezinta 5 avantaje ale apelarii la o echipa profesionista si cu experienta atunci cand vine vorba despre mutarea locuintei sau relocarea firmei. Scapa de stresul mutarii si bucura-te de mai mult timp liber!

Firma mutari Bucuresti

Firma mutari Bucuresti

Mutarea intr-o noua locuinta poate fi una dintre cele mai complicate sarcini pe care le poate intampina o familie. Chiar daca relocarea se face in acelasi oras, acest proces implica gestionarea intregului proces: sortare, ambalare si mutarea propriu-zisa a lucrurilor de la o resedinta la alta.

De relocarea firmei nici nu mai vorbim! Mutarea sediului intr-un nou birou este de cele mai multe ori un proces descurajator si anevoios. Exista extrem de multe decizii pe care trebuie sa le luam intr-un timp scurt, inclusiv decizia de a angaja sau nu o companie specializata pentru a va ajuta cu procesul de relocari firme.

Desi multi proprietari prefera sa se ocupe personal de mutare, exista numeroase beneficii pentru angajarea unei firme specializate in mutari / apelarea la serviciile unor specialisti in relocari.

 


1. Va scapa de stres!


Indiferent daca doar va schimbati locuinta sau va relocati biroul, mutatul este extrem de stresant. Daca alegeti sa apelati la serviciile unei firme de mutari si relocari, toate grijile va sunt preluate de profesionisti care vor cauta variantele cele mai potrivite pentru dumneavoastra.

Firma mutari Bucuresti Relokat ofera o gama variata de servicii: de la impachetare, demontare si remontare mobila, mutare mobila, transport mobila, pana la debarasare mobila veche sau oferirea de spatii de depozitare, in functie de necesitatile clientului.

 

2. Castigati timp


Daca sunteti in criza de timp sau pur si simplu nu vreti sa pierdeti timpul impachetand si carand totul in spate, angajarea unei firme de mutari va poate ajuta sa scapati de aceasta corvoada si sa va bucurati de mai mult timp liber.

In plus, datorita experientei, intreg procesul va dura mult mai putin decat daca v-ati ocupa personal.  Chiar daca ati reusi sa adunati o mica echipa, in lipsa unei bunei organizari, a materialelor necesare si a vehiculelor corespunzatoare, se poate pierde foarte mult timp. 

 

3. Transportarea mobilei sau a obiectelor in siguranta


Atunci cand apelati la serviciile complete ale unei firme specializate in mutari nu mai trebuie sa va faceti griji legate de impachetarea obiectelor si mobilierului. Echipa care se va ocupa de relocarea ta are cunostintele și abilitatile necesare pentru a va impacheta in siguranta si in mod corespunzator toate lucrurile intr-o maniera rapida si eficienta.

Firmele de mutari profesionale lucreaza cu materiale de impachetat de calitate. Sunt folosite cutii si ambalaje speciale, folii de protectie pentru obiectele fragile sau chiar paturi speciale pentru a va proteja mobilierul.


Daca aveti nevoie de un loc in care sa va pastrati bunurile pentru o anumita perioada, puteti lua in  considerare inchirierea unei spatiu de depozitare. Firma mutari – Relokat ofera spatii de depozitare de diferite dimensiuni pe termen scurt, lung sau permanent. Depozitele sunt extrem de sigure și monitorizate timp de douazeci și patru de ore pe zi.


4. Evitati posibilele accidente


Ultimul lucru cu care vreti sa va confruntati in timpul unei mutari este un accident. In cazul mutarii mobilierului sau a cutiilor foarte grele este intotdeauna intelept sa apelati la specialisti, evitand eventuale daune. O echipa experimentata are instrumentele necesare pentru a transporta obiectele grele, fara a compromite atat siguranta lor cat si a ta.

5. Asigurarea bunurilor


Atunci cand angajati o companie specializata in mutari aveti certitudinea ca bunurile dumneavoastra vor fi protejate. Avand la dispozitie echipamente speciale si personal instruit, lucrurile dumneavoastra vor ajunge la destinatie in siguranta.


Apelarea la o firma specializata in mutari este cea mai buna solutie pentru persoanele ocupate sau pentru cei care nu dispun de toate mijloacele pentru o operatiune de o asemenea amploare. O firma specializata are personal pregatit in acest domeniu, o experienta de cativa ani si masini speciale pentru a transporta mobila.

Desi avem impresia ca apelarea la serviciile unei astfel de firme sunt mult mai costisitoare decat daca am apela la un prieten cu o duba, de cele mai multe ori nu este asa. Costuri exista in ambele cazuri si se intampla frecvent sa cheltuim mai mult atunci cand apelam la prieteni. Apeland la o firma specializata in mutari scapati de toate grijile si de nebunia din ziua mutarii.

Firma angajata se va ocupa de intreaga operatiune: impachetarea lucrurilor transportate, demontarea mobilei si impachetarea ei, transportul si apoi remontarea mobilierului la destinatie.

In concluzie, relocare locuintei sau a biroului nu va mai fi grija dumneavoastra, ci a specialistilor de la firma de mutari Relokat

Despre Relokat

Firma de mutari mobila Bucuresti Relokat ofera servicii PROFESIONALE transport si mutari mobilier la preturi excelente!