'Remark and touch” la SIBIT!

BUCURESTI - 7 iunie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Remark Consulting Group si TOPTECH lanseaza la SibIT primele modele de infochioscuri marca INFOMARK. Infochioscurile, foarte utilizate in Occident, servesc ca mijloc interactiv de comunicare deoarece este usor de folosit, iar navigarea se face prin simpla atingere cu varful degetelor a ecranului.
Mai mult decat atat, infochioscurile „self service” pot fi utilizate pentru a completa cereri, formulare, cumpara si elibera bilete, plata taxe si multe alte tranzactii.

Remark Consulting Group si TOPTECH lanseaza la SIBIT, in perioada 8-11 iunie 2006, primele modele de infochioscuri marca INFOMARK. Infochioscurile sunt o modalitate utila de a raspunde la intrebarile de rutina ale consumatorilor, de a face operatiuni de rutina, precum eliberare de bilete, plata taxe, completare formulare, dar nu numai atat. Solutiile INFOMARK sunt gandite sa extinda segmentul de piata al companiilor care folosesc aceasta modalitate de comunicare cu oamenii si sa creasca notorietatea companiei.

Infochioscurile pot prelua functii de marketing si de informare in locurile cu trafic intens - magazine, hoteluri, aeroporturi, receptiile companiilor, muzee. Dispozitivele se incadreaza perfect in centrele expozitionale, dar si in centrele comerciale, unde pot prelua cu succes sarcina de promovare a unui produs.

Infochioscurile construite de Remark Consulting Group se remarca prin linii simple si elegante, dar si prin functionalitate. Primele modele, selfMARK, presentMARK si multiMARK, vor fi distribuite in Sibiu si Hunedoara de catre TOPTECH, una dintre cele mai mari si puternice firme de distributie produse IT care activeaza in judetele Sibiu si Hunedoara.

Pe toata perioada targului IT de la Sibiu, vor fi transmise, pe site-ul producatorului, www.infomark.ro, imagini live preluate din targ.

Remark Consulting Group si TOPTECH va invita, asadar, sa va imaginati o lume care va ofera informatiile dorite printr-o simpla comanda cu varful degetelor pe un ecran prietenos. O lume cu posibilitati si alegeri multiple. O lume în care întrebarile au raspunsuri imediate, indiferent de momentul in care intrebati. Imaginati-va!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/remark-consulting-group/remark-and-touch-la-sibit