Luna cadourilor la Rembrandt Art Center

BUCURESTI - 17 decembrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Internet

Nu rata anul acesta concursul de Craciun: posteaza pe pagina noastra de Facebook o fotografie sau desen cu ce ti-ai dori din magazinele Rembrandt si Mosul iti va indeplini dorinta! Premiem cele mai originale imagini: https://www.facebook.com/ArtistiqueShop

Concurs de Craciun

Concurs de Craciun

Pentru ca Decembrie este luna cadourilor, Rembrandt Art Center vine cu cele mai senzationale oferte pentru cadourile speciale de Craciun.

Vrei sa cumperi un cadou unui pasionat de arta (pictura, grafica, arhitectura, design, machetare)? Foarte simplu! www.artistique.ro te asteapta cu cele mai calde oferte de Craciun.

Numai in luna decembrie beneficiezi de reduceri la toate panzele 3D PEBEO. Panza 3D PEBEO din bumbac are 400gr/ m2. Originalitatea acestor panze este faptul ca au laturile groase si pot fi vopsite. 

Daca vei cumpara 3 culori acrilice 500 ml PBO-STUDIO, primesti gratuit un spray verni acrilic la 200 ml. O alta oferta de care o persoana draga se poate bucura! Culorile Acrilice Studio Extra Vascoase sunt in recipient de 500ml; gama contine 25 de culori stralucitoare si bogat pigmentate.

La achizitionarea a 4 culori in ulei XL Studio 200 ml cu uscare rapida, o primesti pe a 5a gratuit. Un mod mai simplu pentru a satisface nevoile de exprimare ale artistilor contemporani!

Ofertele sunt variate, www.artistique.ro vine cu idei pentru cadourile de iarna! La 5 culori pentru textile 45 ml PEBEO SETACOLOR, primesti gratuit un marker SETASKRIB. Pebeo Setacolor este o gama de culori pentru decorarea tesaturilor. Deosebit de vii si luminoase, culorile Setacolor pot fi folosite pentru pictat, decorat sau imprimat pe fibre naturale sau sintetice.

Tot la oferta 4+1 gratis sunt si culorile in ulei profesionale ROYAL TALENS, OLANDA Amsterdam.

La toate seturile de culori in cutie de lemn, primesti o reducere de 25%! Cum sa nu profiti de o astfel de reducere?! 20% reducere la toate Workbox-urile Pebeo!

La orice set DERWENT de 36 de bucati cumparat, primesti o radiera electrica DERWENT. Simplu, nu?

Si pentru cei pasionati pentru pictura pe sticla avem reduceri: cumpara 5 culori vitrail 45 ml si primesti gratuit un contur Cerne Relief!

Daca vrei sa oferi de Craciun niste vase de ceramica pictate de tine, pe www.artistique.ro gasesti oferta potrivita: la 5 culori pentru ceramica vei primi una cadou.

Si aici e doar inceputul! Vino pe www.artistique.ro si profita de toate oferte de Craciun de la Rembrandt Art Center.

Nu rata anul acesta concursul de Craciun: posteaza pe pagina noastra de Facebook o fotografie sau desen cu ce ti-ai dori din magazinele Rembrandt si Mosul iti va indeplini dorinta! Premiem cele mai originale imagini: https://www.facebook.com/ArtistiqueShop

Despre Rembrandt Art Centre

Magazinul online www.artistique.ro este un proiect comun al magazinelor Rembrandt Art Centre, Rembrandt Graphic Centre, Rembrandt Hobby Centre si Pebeo. Toate patru avand puncte de vanzare in Bucuresti, str. Lipscani, nr. 63-65 (Hanul cu Tei) si un punct de vanzare comun in Cluj. Magazinul din Cluj, fiind cel mai mare magazin specializat in materiale pentru grafica, arhitectura, pictura si hobby din Transilvania (Str. Universitatii 3 la subsol).