Amsterdam – 3 ani aniversari

BUCURESTI - 10 martie 2005

Comunicat tip General in Social

In acest weekend in centrul istoric al capitalei, de curand transformat in zona pietonala, va avea loc cea mai mare petrecere din capitala – 3 ani aniversari Amsterdam Grand Café.

Amsterdam – 3 ani aniversari

Aflat sub patronaj mixt: olandez, roman si belgian, Amsterdam Grand Café si-a deschis usile in data de 13 martie 2002 in urma unei investitii de aproape un milion de Euro. Trei ani mai tarziu continua sa fie printre locurile preferate de intalnire ale iubitorilor de muzica, atmosfera si mancaruri bune.

Localul se afla in strada Covaci intr-o cladire cu trei etaje complet renovata, datand din secolul al XIX-lea. Este vazut ca una dintre primele initiative majore de revitalizare a zonei.

“Chiar daca recenta interzicere a autoturismelor in zona nu inlesneste accesul catre Amsterdam Grand Café, sunt sigur ca urmatoarele trei zile vor fi de neuitat” - Jerry van Schaik (co-proprietar)

Sarbatoarea care va dura trei zile se adreseaza tuturor varstelor si gusturilor – spectacole de tango, petreceri cu DJ, jazz live si chiar un club al copiilor in fiecare dupa-amiaza. Toata lumea este intampinata cu un shot alcoolic gratuit sau o felie de tort aniversar.

Petrecerea incepe vineri la ora 22:00 si continua pana duminica noaptea tarziu.

Despre Rembrandt Hotel

La multi ani Amsterdam Grand Cafe!
Alina Banescu
alina.banescu@rembrandt.ro