Pasiune Oarba la Amsterdam

BUCURESTI - 26 martie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

A manca in intuneric bezna este o tendinta la moda in New York, Paris, Londra si acum si in Bucuresti, cu Amsterdam (in strada Covaci) aducand pentru prima data in Romania acest concept de « Cina in intuneric » in perioada 30 martie – 1 aprilie.

“Pasiune Oarba” are la baza o idee simpla, dar indrazneata: accentuarea si stimularea simturilor, prin temperarea sau blocarea unuia, respectiv Vazul. Teoria sugereaza ca fara vedere, celelalte simturi evident devin mai ascutite: mirosul devine mai puternic, oamenii sunt mai receptivi la diferentele de textura, consistenta, temperatura, tonalitate vocala. Mancatul in intuneric permite evidentierea subtilitatilor din arome si gusturi, pe care altfel le-am putea trece usor cu vederea. Pe langa faptul ca acest concept este o experienta culinara, “Pasiune Oarba” s-a dovedit a fi si un eveniment social, cu necunoscuti adunati in jurul unei mese si concentrandu-se nu doar asupra mancarii, dar si asupra conversatiei.

“Pentru noi, acest eveniment marcheaza rebranding-ul Amsterdam, incorporand noile valori - inovatie, curaj si pasiunel! Este o experienta unica!” - Jerry vanSchaik, Manager Amsterdam.

Seara incepe cu “welcome drinks” in Café la parterul Amsterdam si continua cu o cina (aperitiv, fel principal si desert) in intuneric bezna in Grand Room la etaj.

Fiecare fel este simplu, cu mancarea taiata pe farfurie in bucati mici, comestibile, cu gusturi usor de identificat, dar pline de savoare. Chair si mancarurile simple, parte din dieta noastra zilnica precum cartofii sau iaurtul sunt transformate in nouvelle cuisine. Atat timp cat mancatul in intuneric are si punctele slabe – cutitele si furculitele au tentinta de a rata tintele invizibile – anumite mancaruri nu sunt incluse in meniu. Mazarea, fasolea, crevetii si spaghetele sunt tabu.

Pentru aproximativ o ora si jumatate, fumatul, ceasurile cu lumina fluorescenta si telefoanele mobile sunt interzise. La scurt timp dupa servirea desertului, luminile se aprind si sunt servite cafelele de final.

In totalitate, evenimentul dureaza 3 ore, incepand cu 19:30 in fiecare seara. Pretul este de 1500000 ROL de persoana si include toate mancarurile si bauturile din meniu. Locurile sunt limitate la 40 de persoane pe seara. Pentru detalii si rezervari, contactati sales@amsterdam.ro.

Despre Rembrandt Hotel

Amsterdam este una din principalele atractii de divertisment din centrul istoric. In luna martie s-a finalizat procesul de rebranding al acestei locatii. www.amsterdam.ro



Pentru detalii suplimentare, va rugam contactati:
Alina Banescu ( alina@marketingconnection.ro mobil: 0722 311 878)
alina@marketingconnection.ro