Inchirieri auto Bucuresti solutii fiabile

BUCURESTI - 8 noiembrie 2022

Comunicat tip General in Auto

Serviciile de inchirieri auto Bucuresti sunt solutii cat se poate de eficiente si de avantajoase atunci cand ai nevoie de o masina , mai ales pentru turistii care vin din afara tarii.

Inchirieri auto Bucuresti solutii fiabile

Inchirieri auto Bucuresti solutii fiabile

Atunci cand ti-ai planificat o calatorie in tara si aterizezi in aeroportul din Otopeni, vei gasii cele mai bune solutii de transport daca o sa alegi compania potrivita de inchirieri auto Bucuresti, pe piata sunt o multime de astfel de societati de aceea un client care nu detine informatiile necesare ar trebuii sa citeasca in cele ce urmeaza ce ar trebuii sa faca pentru a se putea bucura de cele mai bune mai econonmice si mai avantajoase oferte pe care companiile le pun la dispozitie. Inchirierea unei masini poate fi o adevarata aventura mai ales atunci cand calatoresti intr-o tara straina atunci cand nu cunosti foarte bine legislatia in vigoare si clauzele si conditiile de inchiriere pe care companiile le impun clientilor. Compararea ofertelor de rent a car Bucuresti este cat se poate de importanta atunci cand vrei sa obtii un pret foarte bun, insa trebuie sa stii ca nu doar acestea sunt importante atunci cand inchiriem o masina ci si conditiile pe care respectiva companie pe care o alegi le impune clientilor. Pe langa beneficiile pe care le ai la volanul unei masini inchiriate va trebuii sa stii ca ai si niste obligatii pe care este bine sa le cunosti. Iata care sunt o mica parte dintre aspectele de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi serviciile unei astfel de companii;

-Persoanele cu care calatoresti - acesta este unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le iei in calcul atunci cand ai de gand sa optezi pentru serviciile unei companii de inchirieri auto, este important sa ti seama de asta , in functie de numarul pasagerilor cu care urmeaza sa calatoresti va trebuii sa alegi si masina, daca vii cu mai multe persoane trebuie sa iei in calcul inchirierea unei masini din gama medie sau din gama superioara, o masina de dimensiuni foarte mici nu este intotdeauna cea mai sigura si mai potrivita solutie intrucat nu vei avea confortul necesar si nici spatiu suficient pe care sa il aloci bagajelor. Chiar daca pretul unei masini din gama medie este unul mai ridicat in comparatie cu celelalte oferte, este bine sa il iei in calcul.

-Metoda de plata - trebuie sa te interesezi din momentul in care ai rezervat masina care este metoda de plata pe care compania de inchirieri o agreaza, sunt solutii de plata in numerar dar si de plata cu un card de credit, asta in functie de politica fiecarei companii in parte.

-Ce caracteristici are masina - in functie de scopul calatoriei va trebuii sa ti seama de asta, daca mergi la munte sau daca ai nevoie de o masina doar pentru cateva drumuri in oras, de asemenea daca mergi la o intalnire de afaceri sau trebuie sa mergi undeva unde imaginea ta este importanta ai optiunea de a inchiria o masina din gama celor de lux.

Desi la prima vedere o anumita oferta de inchirieri auto ti se poate parea cat se poate de avantajoasa este important sa te ghidezi cat se poate de bine si dupa termenii si conditiile de inchiriere pe care companiile din acest domeniu le impun clientilor, acestea ar trebuii sa fie citite cat se poate de bine inainte de a face o anumita alegere. Metoda de plata trebuie si ea sa fie stabilita inca de la inceput, de asemenea este important sa stii si care sunt tipurile de asigurari pe care masina le are, daca platesti garantie sau daca aceasta nu iti este solicitata de companie. Un serviciu de inchirieri auto Bucuresti trebuie sa se desfasoare pe baza unui contract de inchirieri in acesta trebuie sa fie trecute si drepturile dar si obligatiile pe care le are clientul, mare atentie ca acest contract la anumite companii poate sa ascunda clauze sau costuri ascunse, de aceea spun specialistii este cat se poate de important ca acesta sa fie citit cat se poate de bine inainte de semnare. De asemenea varsta soferului este o caracteristica cat se poate de importanta pentru clientii care au de gand sa inchirieze o masina, de cele mai multe ori in majoritatea cazurilor clientul ar trebuii sa aiba minim 21 de ani si permisul de cel putin un an de zile. De asemenea este cat se poate de important sa aveti la dumneavoastra in original si documentele, atat pasaprtul cat si permisul de conducere.

Plata

Dupa ce ati ales compania care dumneavoastra vi se pare potrivita in cadrum acestor oferte de rent a car Bucuresti trebuie in continuare sa aflati metoda de plata, daca se plateste cash sau daca este necesar sa achitati cu un card de credit, de asemenea mai exista agentii de inchirieri auto care solicita plata serviciilor in avans, de aceea trebuie sa acordati o importanta cat se poate de mare acestor aspecte esentiale inainte de a lua o anumita decizie. Pe langa costul zilelor de inchirieri auto daca alegeti o anumita masina si compania nu are in oferta posibilitatea de inchiriere full, vi se va mai percepe si o anumita garantie, aceasta este stabilita in functie de tipul de masina pe care il veti inchiria, la modelele din gamele mici porneste de la sume de aproximativ 100 de euro si creste in functie de tipul de masina pe care clientul o va alege. Daca ti se va solicita sa achiti garantia cu cardul, pe langa suma si valoarea acesteia trebuie sa iei in calcul si plata zilelor de inchiriere, deci va trebuii sa ai o suma mai mare de bani pe card. De cele mai multe ori garantia iti va fi blocata pana in momentul in care vei returna masina, procesul acesta se va desfasura ca si la livrare in prezenta unui reprezentant de la companie, trebuie sa stii ca daca masina nu se va prezenta in aceiasi stare ca si la predare, garantia iti poate fi retinuta partial sau in totalitate in functie de avaria pe care ai produs-o, de aceea atunci cand mergi sa ridici masina trebuie sa o verifici cat se poate de bine in prezenta reprezentantului de la rent a car. Daca masina se afla in aceiasi stare ca in momentul in care ti-a fost predata garantia iti va fi returnata in totalitate, daca o achiti cash o vei primii in numerar, in schmb daca alegi sa o achiti cu cardul de credit, ti se va debloca. Contractul se va semna pe o anumita perioada de timp, daca vrei sa il anulezi trebuie sa te asiguri ca politica companiei iti va permite sa faci acest lucru. Contractul trebuie citit foarte bine, daca nu l-ai inteles nu trebuie sa il semnezi, asigura-te ca ai inteles foarte bine fiecare punct. Ai dreptul conform contractului sa verifici cat se poate de bine starea masinii, atat la interior cat si la exterior, asigura-te ca aceasta este foarte bine din acest punct de vedere, daca nu si identifici ceva avarii pe care masina le are, trebuie sa le bifezi in contract, de asemenea trebuie sa faci si poze masinii , daca exista avarii vizibile sau daune bifeaza-le astfe vei evita sa platesti sume de bani in plus sau sa ti se retina garantia.

Livrarea

Exista companii care pun la dispozitia clientilor masinile atat in capitala cat si la aeroport, este bine sa stii daca masina iti va fi livrata la adresa la care ai nevoie de aceasta, daca ii vei alege pe cei de la Rent-a-car-otopeni.ro inchirieri auto otopeni masina ti se va livra la aeroport indiferent de ora la care va urma sa aterizezi, la fel si in capitala la orice adresa, daca ai nevoie in perioada urmatoare de un serviciu de cea mai buna calitate la un pret extrem de corect ei sunt solutia ta cea mai avantajoasa, rezerva o masina si o sa beneficiezi de cele ma bune tarife si de masina de caliate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rent-a-car-otopeni/inchirieri-auto-bucuresti-solutii-fiabile