in regim hotelier la Timisoara 2 apartamente tip Penthouse

Timisoara - 22 mai 2008

Comunicat tip General in Turism

Aceste 2 noi apartamente la fel ca si celelalte preznetate pe www.renting-tm.ro bat orice concurenta calitate-pret la nivelul apartamentelor de tip rezidential-clasa business de pe piata timisoareana, ele fiind destinate doar oamenilor de afaceri / VIP.

in regim hotelier la Timisoara 2 apartamente tip Penthouse

Aceste noi apartamente introduse in afacerea noastra hoteliera sunt apartamente cu 3-4 camere matrimoniale, bai proprii, multiple terase, televizoare LCD, sauna, jacuzi, cromoterapie, home cinema, wireless zone gratuit, rulouri cu telecomanda.

Va asteptam cu drag daca doriti liniste, intimitate si confort la cele mai inalte standarde si la cele mai competitive preturi din Timisoara.

Mai nou se ofera la cererea clientului transferul cu masina (chiar limuzina)de la aeroport la locatie si invers, sau servicii de ghid turistic, de afaceri, translator cu sau fara masina la preturi promotionale.

Despre renting-tm

Suntem o echipa de tineri profesionisti care ne ocupam din anul 1994 de servicii de cazare de tip regim hotelier in apartamente de lux-centrale (2-4 camere) in Timisoara avand ca obiectiv satisfacerea cerintelor unei categorii speciale de clienti: clasa oamenilor de afaceri / VIP.
renting-tm, director: Dr.Vidican Marius, Aleea Minis nr.3, Timisoara, tel 0723.570.056
marius.vidican@renting-tm.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/renting-tm/in-regim-hotelier-la-timisoara-2-apartamente-tip-penthouse