Fokus Digital Services este partener certificat Google AdWords pentru Romania

BUCURESTI - 31 octombrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Dupa ce in urma cu doua luni a devenit primul partener Google AdSense pentru Romania, Fokus Digital Services, agentie web full service membra a Rentrop&Straton Group, este, de astazi, si partener oficial Google AdWords. Certificarile obtinute de catre specialistiiFokus Digital Servicessi certificarea la nivel de companie sunt o garantie in plus a eficientei programelor de Search Engine Marketing oferite clientilor nostri.

George Straton

George Straton

 Prezenta serviciilor de publicitate oferite de Google pe piata din Romania a crescut de la an la an, gigantul cu sediul central in Mountain View detinand mai mult de jumatate din piata de online advertising. Iata de ce, obtinerea certificarii Google AdWords este un pas firesc facut de Fokus Digital Services care devine, astfel, o agentie web full services. 

George Straton, Presedinte Rentrop&Straton Group

Conform Google, certificarea AdWords este o marca distincta ce atesta recunoasterea la nivel global. De asemenea, certificatul AdWords indica aprobarea Google si demonstreaza cunostintele in ceea ce priveste cele mai recente instrumente AdWords.

Echipa de specialisti Google AdWords din cadrul Fokus Digital Services este condusa de Andreea Vaduva, avand 6 ani de experienta in Search Engine Marketing, detinatoarea unui certificat individual Google AdWords. Pentru campanii de Search Engine Marketing, echipa Andreei Vaduva a gestionat, in ultimii doi ani, bugete de peste 400,000 de euro.

Serviciile Google AdWords oferite de Fokus Digital Services inseamna:

- Configurarea contului. Stabilim impreuna structura contului. De asemenea, alegem modalitatea de plata per campanie (ulterioara sau anteriora) a bugetului consumat.

- Cercetarea/Monitorizarea cuvintelor cheie. Studiem si identificam cele mai relevante cuvinte cheie, astfel incat reclamele dvs. sa fie cat mai targetate.

- Analiza concurentei. Studiem concurenta din punct de vedere al cuvintelor cheie si al anunturilor folosite pentru ca afacerea dvs. sa aiba prioritate.

- Realizarea anunturilor. Formulam anunturile pentru a obtine o rata de click cat mai mare si un cost cat mai scazut.

- Urmarirea rezultatelor. Configuram uneltele necesare urmaririi rezultatelor campaniei si va informam periodic cu privire la acestea.

- Evaluare saptamanala. Studiem bugetul cheltuit si rezultatele atinse si va propunem directii de dezvoltare si optimizare.

- Imbunatatirea campaniei (optimizare). Verificam periodic rezultatele campaniei si facem ajustarile necesare pentru ca aceasta sa se incadreze in parametrii de rentabilitate stabiliti de comun acord.

Pe scurt, campaniile Google Adwords oferite de Fokus Digital Services inseamna, pentru dumneavoastra, mai multi clienti si mai putini bani pierduti. Informatii complete despre serviciile Fokus Digital Services gasiti aici: www.fokusdigitalservices.ro.

Despre Rentrop&Straton

Fokus Digital Services (FDS) este o companie din grupul Rentrop&Straton

Fokus Digital Services ofera servicii complete de outsourcing online pentru companii din SUA, Germania si Romania. FDS se bazeaza pe o echipa de 11 programatori seniori, 5 specialisti SEO, 10 consultanti Google AdSense si Google Adwords, precum si 24 de editori web. Printre cele mai importante proiecte dezvoltate de FDS se numara:

- reteaua Manager.ro; cu peste 1,000,000 vizitatori unici pe luna,
- E-Maker. From print to digital; software de digitalizare a contentului,
- MyAlerts; serviciu de alerta Web2Desktop utilizat in strategiile de fidelizare a clientilor,
- MyECampaigns; platforma completa de e-mail marketing,
- MyCMS;, realizarea de platforme de Content Management System,
- layout personalizat pentru proiecte integrate de imagine,
- aplicatii de tip Intranet pentru corporatii,
- software de evaluare a personalului.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rentrop-straton/fokus-digital-services-este-partener-certificat-google-adwords-pentru-romania