Fokus Digital Services - primul partener Google AdSense pentru Romania

BUCURESTI - 26 august 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Fokus Digital Services (FDS) a fost acceptata astazi in programul de parteneriat Google AdSense, intrand astfel in grupul companiilor cu care Google dezvolta serviciile oferite publisherilor la nivel mondial.

George Straton, Presedinte Rentrop&Straton Group

George Straton, Presedinte Rentrop&Straton Group

 "Parteneriatul cu Google pentru programul Google AdSense Romania este o recunoastere a rezultatelor obtinute de Fokus Digital Services. Sunt ferm convins ca vom ajuta publisherii sa castige mai mult, contribuind astfel la dezvoltarea mediului online din Romania." 

George Straton, Presedinte Rentrop&Straton Group

In cadrul acestei colaborari, Fokus Digital Services va oferi consultanta publisherilor din Romania, ajutandu-i sa implementeze Google AdSense pe site-urile lor sau sa-si maximizeze castigurile din implementarile existente.

Fokus Digital Services a selectat o baza de date cu 500 de site-uri ai caror publisheri vor fi contactati in urmatoarele 8 saptamani pentru un diagnostic personalizat.

Pentru a-si atinge indicatorii de performanta pe programul Google AdSense, Fokus Digital Services va actiona pe trei canale integrate: sales representatives, marketing online si telemarketing.

De asemenea, consultantii Fokus Digital Services au fost inclusi in proiecte de specializare la sediul Google din Irlanda, acest fapt fiind o garantie in plus a profesionalismului serviciilor oferite publisherilor romani.

Informatii complete despre cum functioneaza acest sistem de maximizare a castigurilor gasiti pe www.FokusAd.ro.

Despre Rentrop&Straton

Fokus Digital Services (FDS), parte a Rentrop&Straton Group

Fokus Digital Services ofera servicii complete de outsourcing online pentru companii din SUA, Germania si Romania. FDS se bazeaza pe o echipa de 11 programatori seniori, 5 specialisti SEO, 10 consultanti Google AdSense si Google Adwords, precum si 24 de editori web. Printre cele mai importante proiecte dezvoltate de FDS se numara:

- reteaua Manager.ro; cu peste 1,000,000 vizitatori unici pe luna,
- E-Maker. From print to digital; software de digitalizare a contentului,
- MyAlerts; serviciu de alerta Web2Desktop utilizat in strategiile de fidelizare a clientilor,
- MyECampaigns; platforma completa de e-mail marketing,
- MyCMS;, realizarea de platforme de Content Management System,
- layout personalizat pentru proiecte integrate de imagine,
- aplicatii de tip Intranet pentru corporatii,
- software de evaluare a personalului.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rentrop-straton/fokus-digital-services-primul-partener-google-adsense-pentru-romania