S-a lansat Manager.ro: Portalul tau de stiri de business

BUCURESTI - 4 ianuarie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate

97 de specialisti in management, marketing, fiscalitate, contabilitate, legislatia muncii, resurse umane, asigurari sociale, juridic si analiza financiara. 24 de editori ce acopera toate sectoarele importante ale mediului de afaceri: Economie, Social, Politica, Extern, Cultura, Sanatate. 4 editori video ce gestioneaza consultanta specializata oferita zilnic de Consilier TV. 5 editorialisti premiati. 6 programatori WEB, 3 graficieni. 4 consultanti Search Engine Optimization, 1 specialist Search Engine Marketing. Aceasta este echipa din spatele noului Manager.ro: Portalul tau de stiri de business. O mega-retea de site-uri dezvoltata de Fokus Digital Services, in parteneriat cu Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri.

S-a lansat Manager.ro: Portalul tau de stiri de business
 "Intr-o lume a stirilor sufocata de senzational, Manager.ro este agora profesionistilor." 

George Straton, Presedinte Rentrop&Straton

Cu o investitie de 550,000 euro, Manager.ro porneste la drum avand un trafic lunar garantat de 600,000 vizitatori unici. Acestia sunt abonatii portalurilor (peste 50) integrate, de astazi, in reteaua Manager.ro. Printre cele mai importante portaluri din aceasta retea amintim: www.contabilul.ro; www.legislatiamuncii.ro, www.ideideafaceri.ro, www.e-juridic.ro, www.infotva.ro, www.fiscalitatea.ro, www.afacerilacheie.ro, www.consultantonline.ro si www.blogulspecialistului.ro.

Manager.ro foloseste o platforma Content Management System dezvoltata de Fokus Digital Services, precum si serviciile de e-mail marketing MyE-Campaigns ale aceleiasi companii. Contentul din portal va fi furnizat de autorii si specialistii Rentrop&Straton, liderul pietei de informatii specializate din Romania.

In Manager.ro gasiti cele mai pertinente analize din urmatoarele domenii: Financiar-Bancar, Imobiliare,  Auto, IT&C, Taxe si Impozite, Contabilitate, Afaceri, Legislatia Muncii, Asigurari Sociale. Navigare placuta!

Despre lansarea Manager.ro, domnul George Straton, presedintele Rentrop&Straton, a declarat: “Intr-o lume a stirilor sufocata de senzational, Manager.ro este agora profesionistilor. O legislatie de multe ori haotica genereaza probleme grave de interpretare si aplicare la nivelul oricarei companii autohtone, fie ca are un angajat, fie ca este o multinationala. Prin specialistii sai, Manager.ro ofera raspunsuri concrete, solutii, studii de caz, exemple, monografii pentru toate domeniile de activitate. Va astept pe Manager.ro!”

Despre Fokus Digital Services

Compania romano-germana Fokus Digital Services ofera servicii complete de online outsourcing pentru firme din Uniunea Europeana si Statele Unite ale Americii. A realizat si a implementat platformele CMS pentru www.portalcontabilitate.ro si www.portalcodulmuncii.ro, cele mai importante paid membership sites din Romania. Detine in portofoliu MyAlerts si MyClientConnector, servicii Web2Desktop pentru companii din media, publicitate si retail. De asemenea, Fokus Digital Services a dezvoltat E-Maker, o platforma revolutionara ce ajuta publisherii sa-si digitalizeze contentul.  Traficul generat de proiectele administrate de Fokus Digital Services depaseste 1,000,000 de vizitatori unici pe luna. Serviciile de e-mail marketing MyE-Campaigns au fost premiate in Germania si asigura expedierea a 5,000,000 de mesaje e-mail lunar catre abonati Double OPT-IN. Dintre clientii Fokus Digital Services amintim: Climalux Center, Hotel Golden Tulip Victoria, Tandem Consultanta si Management, Triunghi Travel, MediaDocs, Societatea de Stiinte Juridice, Fundatia pentru Educarea si Formarea prin Sport a Tinerilor, Magzone.ro.

Despre Rentrop&Straton

De 15 ani liderul pietei de informatii specializate din Romania, grupul romano-german Rentrop&Straton are peste 200,000 de clienti. Din portofoliul Rentrop&Straton amintim: lucrarile editoriale din colectia Consilier (Taxe si Impozite, Contabilitate, TVA, Impozit pe Profit, Codul Muncii, Managementul Resurselor Umane, Management Financiar, Contracte Comerciale), colectia Revista Romana, colectia Newsletter, colectia Expert CD, colectia Ghidul Managerului Eficient. Rentrop&Straton organizeaza Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate, Seminarul National de Legislatia Muncii si Seminarul National de Controlling si Analiza Financiara. Cu 130 de angajati, peste 500 de autori si specialisti si o cifra de afaceri de 3 milioane de euro, Rentrop&Straton este cel mai important furnizor roman de content specializat. Conform unui studiu realizat la finalul anului 2010, Rentrop&Straton este cea mai cunoscuta firma romaneasca de consultanta in afara celor ce formeaza grupul Big Four si se bazeaza pe experienta de peste 30 de ani a puternicei companii germane VNR Verlag für die Deutsche Wirtschaft AG  (92,4 milioane euro cifra de afaceri in 2009).

Despre Rentrop&Straton

www.manager.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rentrop-straton/s-a-lansat-manager-ro-portalul-tau-de-stiri-de-business