Conferinta "Rolul ONG-urilor in Dezvoltarea Durabila"

Locul desfasurarii: Centrul National al Dansului Bucuresti

Organizator: Asociatia REPER21

Conferinta

Conferinta "Rolul ONG-urilor in Dezvoltarea Durabila"

Vineri 3 decembrie, ora 10:00, la Centrul National al Dansului Bucuresti (in cladirea Teatrului National) 

Chiar daca suntem "non-profit", si noi ONG-urile suntem "actori economici". Folosim importante resurse umane, financiare si naturale pentru ca sa ne implementam proiectele si sa ne desfasuram activitatile curente. Atunci credeti ca CSR-ul (Corporate Social Responsibility) trebuie sa ramana in "proprietatea privata" a firmelor? 

REPER21, ANPCDEFP si CRIES lanseaza proiectul Societal, care are drept scop promovarea Responsabilitatii sociale si de mediu in proiectele si activitatile ONG-urilor.

Societal dezvolta instrumente pentru ca ONG-urile sa realizeze proiecte triplu performante: eficiente, echitabile, ecologice!

Pentru inscrierea la conferinta, va rugam:

  1. Sa completati chestionarul urmator:https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGtwQUFneDNQdUhxNEFGNjBWdC0zdmc6MQ

  2. Sa aduceti o adeverinta de apartenenta la ONG-ul pe care il reprezentati, dupa modelul atasat/ in subsolul paginii.

Participarea este deschisa reprezentantilor ONG si este gratuita.

*Bonus: Vor fi amenajate standuri pe care puteti difuza materialele organziatiei pe care o reprezentati.

Proiectul realizat de Asociatia REPER21, in parteneriat cu ANPCDEFP si Asociatia CRIES, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 3: Actionam impreuna, Domeniul major de interventie 3.3: Dezvoltarea parteneriatelor si incurajarea initiativelor pentru partenerii sociali si societatea civila.

Mai multe despre Programul Operational Sectorial Dezoltarea Resurselor Umane, pe site-ul www.fseromania.ro.

--

Model adeverinta:

Adeverinta

Prin prezenta se adevereste ca Dna/ Dl: .......................................................................

este:

  • membru

  • angajat

  • voluntar

  • altele (precizati) .........................................................

in cadrul organizatiei neguvernamentale (denumirea oficiala completa): ..................................................... care are sediul (adresa): ................................................................................

Reprezentant legal: Data:

(Nume, prenume, functie)

Semnatura:

Stampila institutiei:

Despre REPER21

Asociatia Reper21 (Reteaua Europeana pentru Promovarea unei Economii Responsabile a secolului XXI) a lansat Programul Reperverde prin campania 'Mosul Verde' cu ocazia Craciunului. Reperverde este un program de promovare a practicilor de consum responsabil si, foarte curand, a produselor/serviciilor ecologice, biologice si sociale. Asociatia a lansat portalul www.reperverde.ro dedicat educatiei si sensibilizarii publicului roman privind consumul responsabil.
Pe langa acest portal, Reper21 organizeaza campanii in spatiul public pentru sensibilizarea si informarea consumatorilor privind practicile/produsele responsabile. Dupa 'Mosul Verde', asociatia lanseaza acum 'Martisorul Verde', care va avea loc intre 25-27 februarie, la ASE.

Confirmare pana la data: 3 decembrie 2010

Participare: Intrare libera

Sponsori eveniment:
  • Programul Operational Sectorial Dezoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 Programul Operational Sectorial Dezoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013
Parteneri eveniment:
  • Parteneri Parteneri