Club Bellagio deschide petrecerea de Sambata cu DJ Morris

BUCURESTI - 11 decembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Marius Iancu, alias Morris, este un viitor hit-maker al scenei de muzica dance din Romania. Dj rezident intr-un binecunoscut club bucurestean, Morris are si alta pasiune, ajunsa la stadiul de profesie si anume actoria. Probabil un atu propice in cariera de muzician, reusind sa conduca intr-un mod aparte muzica si atmosfera in contact cu publicul.

Club Bellagio deschide petrecerea de Sambata cu DJ Morris

Marius are cateva planuri mari in viitor, artistul doreste sa cante alaturi de Steve Edwards si sa mixeze impreuna cu David Guetta si, de ce nu... sa cucereasca lumea cu muzica sa. Un actor grabit... Un Dj in drum spre celebritate. Lansand piese ca 'Desire' sau 'Till the morning light',
un lucru este sigur:Visurile lui nu sunt asa departe de a se implini.

Sambata, 13 decembrie, Morris va incanta publicul din Bellagio Club.Asigura-te ca te vei ajunge si tu!

Pentru alte detalii: www.bellagioclub.ro

Parteneri:
Radio21, UTV, Revolt, Neogen, ComunicateDePresa.ro, Port.ro, Muzicabuna.ro, Studentie.ro, Bucuresteni.ro, musicmall.ro, Diseara.ro, Afterhours.ro, Divercity.ro, Anyplace.ro
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Bellagio Club
Adresa: Stefan cel Mare Nr.31 [intersectia Lizeanu]
club@bellagioclub.ro ; 0722 323 324 ; www.bellagioclub.ro
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

booking, planning & comunication
made by rePublik agency
office@republik.ro

ps: