Ibiza Dancers si Alex, un super show in Turabo Society Club - Vineri 06 Martie

Locul desfasurarii: Turabo Society Club

Organizator: rePublik agency

Ibiza Dancers si Alex, un super show in Turabo Society Club - Vineri 06 Martie

Vineri, 6 martie, se anunta mare petrecere la Turabo Society Club! V-am pregatit mai multe momente speciale. Avem pentru dumneavoastra cei mai tari dansatori din Bucuresti, care saptamana aceasta vor avea avea un program deosebit, care sa va poarte cu gandul spre atmosfera fierbinte a cluburilor din Ibiza. Fiti gata pentru seara Ibiza Dancers!

Seara va fi completata de nimeni altul decat Alex, cel mai in voga artist al momentului, care se va asigura sa incinga atmosfera, mai ales pentru fetele din club. Zilele aceastea suntem dedicati tuturor doamnelor si domnisoarelor si avem grija sa aducem cei mai sexi barbati ai Romaniei. L-am ales pe Alex ca fiind barbatul ideal. Desi are o voce extraordinara, se misca incredibil de bine si sa nu mai pomenim de corpul perfect...el este un barbat modest, cu picioarele pe pamant. A scos hit dupa hit, unele in colaborare cu prietenii sai: Smiley, Anda Adam, Connect-R, Matteo, Anna Lesko, Puya sau Mandinga. Ultimul single, "Doar ea", a cucerit topurile de specialitate si inimile romanilor.

Vino vinerea aceasta in Turabo Society Club, pentru o distractie de zile mari! Incepe-ti weekendul asa cum se cuvine! Doar in clubul tau preferat, Turabo Society Club.

Pentru alte detalii: www.turabo - societyclub.ro

Parteneri:
KissFM & KissTV, Sapte Seri, Comunicate de Presa.ro, Pubbing.ro,
MY BAND, Bucuresteni.ro, Port.ro, Muzicabuna.ro, Divercitycafe.ro,
Freestyle, Muzica9.ro, Diseara.ro, afterPARTY.ro, 25h.ro
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Turabo Society Club
Adresa: zona Lacul Tei, str. Oltetului nr. 30
club@turabo.ro / 0755.111.777 / www.turabo.ro
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

booking, planning & comunication
made by rePublik agency
office@republik.ro

ps: presa la eveniment asteptam confirmari la office@republik.ro

-

Despre REPUBLIK AGENCY

www.infoBancare.ro, primul portal care reuneşte toate produsele din trei domenii diferite (bancar, leasing şi asigurări), a fost lansat pe piaţă la sfârşitul lunii septembrie. Reţeaua, formată din infoBancare.ro, infoStatistici.ro, cautcredite.ro, cautleasing.ro, cautasigurari.ro şi cautcursvalutar.ro, oferă vizitatorilor posibilitatea de a lua în cel mai scurt timp o decizie legată de un anumit produs, prin intermediul sistemului complex de calculatoare. În acelaşi timp, analizele, statisticile şi rapoartele la nivel naţional furnizate de infoStatistici.ro oferă o imagine completă depre obiceiurile de consum şi preferinţele potenţialilor clienţi.

Participare: Intrare libera