75% discount la colectia de toamna-iarna Cropp Town

BUCURESTI - 13 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cropp Townerii sunt chemati la apel. Incepand cu 10 ianuarie, hainele lor preferate sunt cu pana la 75% reduse.

75% discount la colectia de toamna-iarna Cropp Town

Asa cum i-am obisnuit pe iubitorii de nonconformism, si in acest an, incepem in forta cu o sesiune de reduceri pentru ca e important ca orice Cropp Towner sa se exprime liber prin haine, culori, combinatii inedite de materiale.

Mai intai domnisoarele. Fanele liniei ''Active Energy'' care isi doresc sa iasa din tipare sunt asteptate in magazinele din Bucuresti si din tara ca sa isi aleaga articolele preferate. Stim ca sunt mari iubitoare de sporturi extreme asa ca hainele, incaltamintea si accesoriile care le completeaza personalitatea sunt acum cu pana la 75% mai mici.

Nici domnisoarele care adopta un stil mai rebel ca cel din colectiei Street Rebel nu au fost uitate. Culorile puternice ale outfiturilor si accesoriile metalice supradimensionate se bucura si ele de discounturi considerabile.

Cand vine vorba de skateri, grafferi, tattoo artists, ne gandim la colectiile Street X Culture si Street X Casual, liniile de haine pentru ei, Cropp Townerii care ''fac legea'' prin arta urbana pe care o dezvolta, dar si prin outfiturile ''out of the box''. Si ei sunt asteptati in Cropp Town pentru o reinnoire a garderobei la preturi cu pana la 75% discount.

Asadar de pe 10 ianuarie si pana la epuizarea stocului din colectia toamna-iarna, Cropp Townerii se pot bucura de cea mai generoasa reducere a sezonului. Ne vedem in Cropp Town!