Be inspired by Reserved - Colectia Denim

BUCURESTI - 21 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Retail

Colectia Denim ne surprinde placut cu pantaloni, camasi, rochii si fuste …toate concepute din celebrul material care se regaseste fara exceptie in sifonierele femeilor si barbatilor deopotriva – denimul-.

Colectia Denim, Reserved.

Colectia Denim, Reserved.

Outfiturile smart casual se potrivesc persoanelor carora nu le este teama sa isi exprime gandurile si personalitatea fara prejudecati.

In oras, la un cocktail, la birou sau in excursie, modelele propuse de catre designeri Reserved isi doresc sa fie inspirationale, dar totodata sa poate sa fie purtate zi de zi, de catre toti cei pasionati de fashion. Pentru a iesi din tipare, o tinuta denim, din noua colectie Be Inspired by Reserved poate fi completata cu succes de accesoriile colorate care vin odata cu noile outfituri din sezonul primavara-vara.

Look-ul fresh si stylish este asigurat de croiala si textura materialelor folosite. Fiecare articol din colectia Denim pare a fi creat pentru un moment diferit al zilei, pentru cate o personalitate diferita : sexy, rock, relaxat, casual. 

Va asteptam in magazinele Reserved din Baneasa Shopping City Bucuresti, AFI Palace Cotroceni Bucuresti, Liberty Center Bucuresti, Vitantis Shopping Center Bucuresti,Retail Park (Auchan) Pitesti, Ploiesti Shopping City, Sibiu Promenada Mall. Atrium Center Arad, Promenada Mall Braila, Arena Mall Bacau. 

Taguri: reserveddenim
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/reserved/be-inspired-by-reserved-colectia-denim