Colectie REserved vara 2013 pentru barbati

BUCURESTI - 24 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail

Noutati pentru domni...de la REserved! Colectia de primvara-vara va asteapta in magazine. Si ca stiti mai bine ce stil vi se potriveste, vi le prezentam mai jos pe toate:

Colectie REserved vara 2013 pentru barbati

Preppy Fun

Tema principala a acestui trend este Preppy Style: o combinatie intre articolele clasice si viata americana studenteasca.

Elementele de baza ale colectiei sunt: printurile, dungile si detaliile atent croite. Preppy Fun este confortabil si easy-going, putand fi purtat in orice moment al zilei. 

Cali Vibes

O colectie plina de accente colorate care poate fi combinata cu orice articol de vestimentatie. In acest trend, ca principale teme se regasesc: camasi cu printuri Hawaiiane, pantaloni scurti, materiale cu printuri ce amintesc de zilele insorite la surf.

Summer Sartorial

Acest trend este cel mai formal dintre toate, fiind special alcatuit pentru moda de la bureau si alte asemenea ocazii. Culorile delicate ale materialelor camasilor cu detaliil interesante ca insertiile colorate se potrivesc de minune chiar si cu cravatele. Umbrele bleu ale articolelor monocromatice sunt iarasi elementele definitorii ale acestui trend.