GLAMOUR şi RESERVED te invită la o sesiune specială de shopping!

BUCURESTI - 11 decembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail

In 12 decembrie, revista GLAMOUR si RESERVED te invită la o sesiune specială de shopping în AFI Ploieşti: reduceri, sfaturi de stil şi multe surprize!

GLAMOUR şi RESERVED te invită la o sesiune specială de shopping!

GLAMOUR şi RESERVED te invită la o sesiune specială de shopping! In 12 decembrie, de la ora 17.00, în noul magazin Reserved din AFI Ploieşti ai parte de o seară specială la cumpărături alături de Dana Rogoz. Vino în magazinul Reserved pe 12 decembrie şi vei avea parte de un discount de 30% la toate articolele din magazin. În plus, Dana Rogoz te va sfătui şi ce ţi se potriveşte cel mai bine.

Nu uita: în această seară, la magazinul din AFI Ploieşti, GLAMOUR şi Reserved te invită la concurs! Cele mai inspirate 10 ţinute (alese de Dana Rogoz) vor fi premiate cu câte un card VIP de la Reserved. Iar posesorii de card VIP primesc reducerea de 30% la articolele Reserved ori de câte ori ies la cumpărături, pe o perioadă nedeterminată.

Aşadar, notează-ţi în agendă: pe 12 decembrie, după ora 17.00, GLAMOUR şi Reserved te aşteaptă la o sesiune specială de shopping alături de Dana Rogoz.