STOP orice campanie, incepem SALE!

BUCURESTI - 10 decembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Discounturi de pana la 50% la colectia de toamna-iarna Cropp Town, in toate magazinele din Bucuresti si din tara, incepand cu 13 decembrie.

STOP orice campanie, incepem SALE!

Santa Cropp a venit de saptamana trecuta in Cropp Town cu sania si s-a gandit sa “poposeasca” mai mult timp aici. Daca nu ne credeti, va invitam in Afi Palace Ploiesti ca sa il vedeti mai bine. E si cu Merry Cropp, nu singur. Spiritul Santa Cropp insa, e prezent in toate magazinele Cropp Town din capitala si din tara. 

Colectia New Years Eve e special conceputa pentru domnisoarele care vor sa isi evidentieze personalitatea “underground”, dar care vor totusi sa fie elegante. Accesoriile metalice, dantela si culorile inchise sunt directiile acestui stil care va face din orice seara de Revelion, o seara Cropp Town.

Daca muntele, placa de snowboard si ochelarii de ski sunt insa in planul Cropp Town-erilor, discounturile de pana 50% se aplica si outfiturilor pentru sporturile de iarna.

Si nu in ultimul rand, pentru ca simtul umorului este principala calitate a fanilor acestui brand, Cropp Town vine cu acelasi discount si pentru tricouri ca Pie Hard (si nu Die Hard) si Hasta Lavista.

Planul lunii decembrie? O vizita in magazinele Cropp Town din Bucuresti si din tara. Discounturi? De pana la 50%.