STOP orice campanie, incepem SALE!

BUCURESTI - 12 decembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Retail

Discounturi de pana la 50% in toate magazinele Reserved din Bucuresti si din tara, incepand cu 13 decembrie, la colectia de toamna-iarna.

STOP orice campanie, incepem SALE!

Reserved stie cat de mult conteaza pentru doamne si domnisoare sa fie elegante mai ales in noaptea dintre ani, de aceea, inante de sarbatorile de iarna, articolele preferate apartinand trendurilor Black Couture, Wild Life si Punk Grunge, pot fi cumparate la un pret cu pana la 50% mai mic.

Outfiturile clasice alb-negru, outifiturile din imitatie de piele si animal print, precum si accesoriile metalice rock vor fi cu siguranta cea mai buna alegere fie ca mergeti intr-un city break la munte, la restaurant sau in club cu prietenii.

Domnii sunt invitati sa treaca pragul magazinelor Reserved pentru a gasi cadouri potrivite pentru doamne si domnisoare, dar si pentru a-si alege tinuta dorita pentru petrecerea de Craciun si Revelion. Trendul Graceful isi mentine linia binecunoscuta mizand pe costume in doua sau trei piese, butoni si papioane in culori puternice. Trendul Frenetic vine cu un aer mai relaxat, jeansi si genti supradimensionate perfecte pentru o iesire in natura.

Planul de cumparaturi incepand cu 13 decembrie? Reserved – Bucuresti, Ploiesti, Arad, Braila, Bacau.

Discount? De pana la 50%. Ne vedem acolo.