Celebrul brand de telefoane de lux Mobiado acum şi în România

BUCURESTI - 18 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Tehnologie

Mobiado , producătorul canadian de telefoane mobile de lux a ales compania Resonor ca distribuitor oficial în România. Mobiado se numără printre puţinele companii specializate în manufacturarea telefoanelor mobile de lux, fiind renumită şi recunoscută pentru măiestria şi finisajele excepţionale ale produselor sale. Exclusivistul brand Mobiado a fost fondat în 2004 în Vancouver şi are în prezent 18 distribuitori în întreaga lume, dintre care şapte în Europa, compania Resonor numărându-se din acest an printre aceştia.

Mobiado Professional 105 Rose Gold

Mobiado Professional 105 Rose Gold

 “Fiecare produs de lux are o anumita personalitate, fie ca e modern sau vintage, chic, stilat, tineresc sau casual. Mobiado reprezinta toate acestea la un loc, fiind definit de fapt foarte simplu - Tehnologia ca Arta". 

Peter Bonac, CEO şi designer al companiei Bonac Innovation Corp.

Tehnologia ca artă

Peter Bonac, CEO şi designer al companiei Bonac Innovation Corp., cea care deţine brandul Mobiado, se ghidează după motto-ul conform căruia: “Telefoanele mobile de lux sunt telefoanele construite vizând precizia şi calitatea”. Astfel, telefoanele Mobiado reprezintă adevărate opere de artă, realizate prin intermediul unei tehnici folosite în industria aerospaţială, fapt ce conferă brandului unicitate şi fiabilitate. Chiar dacă ne referim la terminale realizate din cristal safir, aluminiu utilizat în aviaţie, lemn preţios, aur sau sidef, în ediţii limitate sau făcând parte din colecţii speciale, Mobiado reprezintă telefonul suprem. Fie că vorbim de modalitatea specială de prelucrare manuală a lemnului exotic, care este şlefuit 72 de ore, sau de seria de telefoane concepute în întregime din cristal safir, ori de primul telefon placat cu aur cu ceas mecanic încorporat, Mobiado ridică, an de an, încă din 2004, standardele în materie de inovaţie pe segmentul terminalelor mobile de lux.

Demne de menţionat prin prisma unicităţii lor sunt modelele Mokume Gane Angular Momentum, ce se remarcă datorită modalităţii de gravare şi pictare a carcasei telefonului din sticlă Églomisé, realizată manual de artistul hyper-realist Martin Pauli, precum şi Grand 350 Pioneer, primul telefon la fabricarea căruia s-a folosit meteorit Gibeon, ca omagiu adus sondei spaţiale Pioneer, lansată în 1973.

Mobiado şi Aston Martin

Cel mai mediatizat aspect este, cu siguranţă, colaborarea dintre Mobiado şi producătorul auto Aston Martin, în urma căreia a luat naştere un dispozitiv hi-tech de excepţie, conceput spre a încânta privirea şi a răspunde exigenţelor celor mai pretenţioşi utilizatori. Linia Mobiado Aston Martin include colecţiile Grand 350 Aston Martin, Grand Touch Aston Martin, şi în curand One 77.

În România, Mobiado este disponibil exclusiv prin intermediul companiei Resonor începând din primăvara acestui an. Mai multe detalii referitoare la întreaga gamă de telefoane puteţi obţine accesând site-ul oficial Mobiado: www.mobiado.com.

 

Sc Resonor Srl

Mădălina Pîslaru

Brand Manager Mobiado pe România

The Grand Offices at JW Marriott Bucharest Hotel

Calea 13 Septembrie, nr 90, sector 5, Bucureşti

Telefon : 0729 628 609

E-mail : madalina.pislaru@resonor.ro; office@resonor.ro

Despre Resonor

Resonor este importator oficial si unic distribuitor in Romania pentru compania canadiana de telefoane de lux Mobiado.