ZØLTAN, un muzician independent, lanseaza campania de sustinere '2020 Won't Kill My (he)Art'

Cluj-Napoca - 19 iunie 2020

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

ZØLTAN, un muzician independent din Cluj-Napoca, lanseaza campania de sustinere '2020 Won't Kill My (he)Art' prin vanzarea unui t-shirt dedicat.

2020 Won't Kill My (he)Art

2020 Won't Kill My (he)Art

2020 nu-mi va ucide arta, chiar daca Covid -19 a paralizat intreaga industrie muzicala, de la cantarile-n localurile mici, pana la concertele mari si festivaluri. Campania de sustinere '2020 Won't Kill My (he)Art' este declaratia artistului independent, o modalitate de a vorbi despre speranta, rezistenta si perseverenta.

 

"Se pare ca artistii sunt printre cei din urma in aceasta perioada tulbure declansata de Covid-19, chiar daca arta lor vindeca suflete. Nu sunt concerte - sufera toata industria muzicala - si nu exista sustinere guvernamentala pentru artistii independenti. Aceste realitati m-au determinat sa initiez aceasta campanie , avand convingerea ca empatia si puterea unitatii pot muta munti. Fiecare achizitie de t-shirt va ajuta sa-mi mentin creativitatea artistica vie - le sunt recunoscator tuturor celor care decid sa contribuie.", declara ZØLTAN.

 

Aceasta campanie este derulata prin bonfire.com, poate cea mai buna platforma pentru strangere de fonduri prin vanzare de t-shirt-uri (premium, personalizate), dedicata diverselor comunitati. Bonfire este o firma americana, din Richmond, Virginia.

 

ZØLTAN a debutat prin participarea la Selectia Nationala Eurovision 2018, cu piesa 'Daca dragostea e oarba'. La finalul aceluiasi an a lansat al doilea single al proiectului, intitulat 'Sunt aici', o declaratie de intentie. ZØLTAN este un proiect art pop care imbina sonoritatile actuale cu elemente orchestrale clasice. In versurile sale, artistul clujean imbina zgomotul vietii urbane cu linistea sensibilitatii poetice.

 

Ultima piesa lansata este Black Christmas, primul single de pe un Ep cu cinci piese care va fi lansat in al treilea trimestru din 2020.

Despre Respiro Media

Productie Muzicala / PR / Design Digital

Taguri: campaniet-shirtsustinerecovidzoltan