Muzica live cu Ema Stefan

Locul desfasurarii: Sos Panduri 71

Organizator: Gradina de vara Casa Latina

In aceasta seara Gradina de vara Casa Latina, va asteapta sa va incante cu o voce si o prezenta feminina de exceptie, Ema Stefan live, va va incanta cu melodii din repertoriul international.

”Un loc special, în care oamenii sunt selectivi, ascultă şi-şi doresc muzică de calitate. Mă bucur că există un stabiliment dedicat bunului gust în tot evantaiul localurilor din Bucureşti, acum într-o perioadă în care arta şi muzica de calitate îşi trăiesc agonia. Mulţumesc celor ce vin la Casa Latină, alături de care petrec cu plăcere ore plăcute, seri minunate!”

(Emilia)Talentata si sexoasa, aceste calitåœi fundamentale o descriu simplu pe Emilia (Shine)

Artista completa, pe lπnga numeroase premii la festivalurile nationale dedicate muzicii usoare solista are o experienta internationala imbatabilå in bransa sa, sapte ani plini ca solo singer pe cele mai faimoase vase de croaziera de pe mapamond (amintim vaporul recordman in materie de lux ”Queen Marry II”). Alaturi de farmecele sale si talentul de a transmite emotii muzicale deosebite, Emilia prezinta o vastå paleta de interpretare (se impune cu usurinta in felurite stiluri si genuri) si are un repertoriu impresionant (peste 200 piese celebre).

Vocea sa se completeazå cu usurinta alaturi de cea a profesionistului Tavi Colen, Emilia (27 ani) fiind solista a Tavi Colen Band.


Tel: 0727 703 703

Despre RESTAURANT CASA LATINA

La un pas distanta de de tumultul unei capitale europene, in inima unui Bucuresti plin de savoarea rafinata si nostalgica a Parisului Dambovitean, elegant dar mustind de aroma cotidianului, pelerinaj intre Orient si Occident, Casa Latina este locul care te asteapta sa te rasfete cu un periplu gastronomic.

Participare: Intrare libera