Bucataria Traditional Romaneasca, un deliciu de inspiratie in Noul Meniu al Restaurantului the ARTIST.

BUCURESTI - 24 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, HoReCa, HR

Restaurantul the ARTIST a lansat Sambata 22 Decembrie, un Nou Meniu creat de Chef Paul Oppenkamp - proprietar al Restaurantului si aduce in prim plan noi inspiratii din Bucataria Romaneasca.

Bucataria Traditional Romaneasca, un deliciu de inspiratie in Noul Meniu al Restaurantului the ARTIST.

the ARTIST promite un sezon de iarna plin de emotii noi si experiente culinare memorabile si va  invitam sa porniti alaturi de noi intr-o noua aventura culinara.

Cunoașterea, creativitatea, exprimarea, ingredientele din sezon, aromele  sunt  elementele de inspiratie  ale Chef-ului. Cele mai rafinate si proaspete ingrediente alcatuiesc un amestec  eclectic al bucatariei moleculare cu bucataria clasica internationala si cea traditional-romaneasca.

In sectiunea de Aperitive avem noi influente din Bucataria Traditional Romaneasca: Cozonacul, servit intr-o combinatie de ingrediente ce alcatuiesc preparatul „Honey – glazed Crispy Duck Breast”, Branza Romaneasca si Mamaliga sunt prezente intr-una din cele trei crochete ale preparatului „Trio of Cheese Croquettes”, ”iar „Atlantic Salmon Roll Table Smoked”continua seria de preparate finalizate la masa clientului.

Printre vedetele Noului Meniu, din felurile principale se numara: Grilled Spicy Jumbo Prawns - Creveti  cu Pesto din Coriandru, acompaniati de Tandoori, Perle de Iaurt, Conopina la gratar si o delicatesa aromata din Vinete; Veal Fillet “Rossini” - Muschi de Vitel  servit cu Foie Gras, Trufe “Ravioli”, Ciuperci Pleurotus si Andive Belgiene; Black Angus Beef Entrecote– Antricot de Vita Black Angus imbinat cu gustul dulce al dulcetii de Ceapa Rosie, servit cu legume “Granola” si piure de Pastarnac.

Pentru a incheia experienta culinara, gurmanzii se pot bucura de deserturi fanteziste care vor rasfata imaginatia si surprinde gustul. Candied Pumpkin, Liquid Chocolate Bar alaturi de care regasiti gustul Vinului Fiert si Brie Cheese “Martini” sunt unice in felul lor, devenind un must-try al meniului.

Datorita popularitatii, Noul Meniu a pastrat preparate precum Black Truffle Soup “2 Ways” , Lobster “Sarmale”, „Papanasi” si Cucumber Sorbet, mult indragite deja de clientii nostrii.

Promisiunea culinara a Restaurantului nostru este de a va oferii oportunitatea de a participa la o incursiune cu iz de alchimie in bucataria avangardista cu influente din gastronomia moleculara. Astfel, toate preparatele pot fi servite si in varianta Spoon Tasting, care permite clientilor sa exploreze toate deliciile si aromele oferite de meniul the ARTIST.

Despre Noi

Restaurantul the ARTIST a fost lansat in luna Septembrie al acestui an. Chef Paul Oppenkamp a ales Romania in Mai 2012, dupa vizite repetate in ultimii 5 ani, ocazii in care a degustat preparatele traditionale romanesti  impresionandu-l astfel incat, in bucataria lui aceastea raman o continua inspiratie.

Conceptul a castigat o reputatie excelenta, Chef Paul  a fost invitat special la cel mai taios show de cooking din Romania - “Top Chef”; Restaurantul a fost nominalizat pentru cea mai buna locatie recent deschisa organizat de revista de specialitate Food&Bar si a primit Premiului Special “Preferinta Restograf 2012” oferit de portalul Restograf.ro.

the ARTIST

Telefon: 0728318871

e-mail: reservations@theartist.ro

Adresa: Strada Nicolae Tonitza 13, sector 3, Bucuresti

Noul Meniu pe www.theartist.ro

Program Decembrie 2012: 11.30 – 23.00 Inchis Luni. Inchis de Sarbatori: 24, 25, 26, 31 Decembrie.

Program Ianuarie 2013: 12.00 – 23.00 Inchis Luni. Inchis de Sarbatori: 1 - 7 Ianuarie.

 

 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/restaurant-the-artist/bucataria-traditional-romaneasca-un-deliciu-de-inspiratie-in-noul-meniu-al-restaurantului-the-artist