Cusine Reinvented la The Harbour

BUCURESTI - 20 iunie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, HoReCa

Seria evenimentelor dedicate gastronomiei internaţionale continuă la Restaurantul The Harbour, cu seara Fusion Not Confusion – Cusine Reinvented.

Cusine Reinvented la The Harbour

Cel de-al treilea eveniment organizat în portul nostru, din seria dedicată gastronomiei lumii, este o incursiune în Fusion Cusine.

 

Fusion Cusine nu are limite, după cum spune maestrul în arta culinară Henrik Sebok, care va găti preparate pline de savoare pentru delectarea simţurilor celor mai pretenţioşi gurmanzi şi nu numai.

 

Despre Fusion Cusine se pot spune multe, dar ideea de bază este că aceasta îmbină tradiţiile culinare a două sau mai multe naţiuni, pentru a crea preparate inovatoare şi interesante cu care nu ne întâlnim în viaţa cotidiană. Acest tip, destul de controversat, de bucătărie se bazează pe ingeniozitatea bucătarilor din întreaga lume, dar şi pe texturi, arome şi prezentarea din farfurie.

 

Pentru a afla mai multe despre Fusion Cusine, chiar de la Henrik Sebok, Executive Chef la Howard Johnson Grand Plaza Hotel Bucharest, vă aşteptăm în portul nostru în ultima zi de miercuri a lunii iunie.

 

Vor fi degustate vinuri de la Crama Oprişor, care se potrivesc cel mai bine preparatelor servite.

 

Notează-ţi în calendar ziua de miercuri 27 iunie, de la ora 20:00 şi rezervă-ţi un loc la seara Fusion Not Confusion.

 

Eveniment susţinut de revista Horeca România şi Vinul.ro în parteneriat cu Floating Buffet www.floatingbuffet.com.

           Rezervări : 021- 319 72 57; 0724 388 686. www.harbour.ro

Despre Restaurant The Harbour

The Harbour – Portul bunului gust!
Restaurantul The Harbour a apărut în urmă cu opt ani, într-un moment în care clienţii işi doreau altceva de la un restaurant decât ceea ce se oferise deja. Astfel, noi am creat un spaţiu cu un ambient aparte, un mic port culinar, în care mateloţii îţi servesc preparate specifice din diferite zone ale lumii.
Datorită unicităţii lui pe piaţa românească, a calităţii preparatelor şi a serviciilor, Restaurantul The Harbour a câştigat într-un timp destul de scurt numeroşi clienţi care, în mare parte, au devenit clienţi ai casei şi care au ajutat restaurantul să câştige în notorietate, devenind la ora actuală un brand cunoscut şi puternic.
Pentru că ne place ceea ce facem şi pentru că ne dorim tot ceea ce este mai bun pentru clienţii noştri, suntem mereu în legătură cu ei prin intermediul unui chestionar pe care l-am numit sugestiv “ Jurnal de port”. În urma opiniilor exprimate în acest chestionar, ne-am îmbogăţit meniul cu preparate noi, ne-am mărit spaţiul de deservire – terasa acoperită, care, este foarte apreciată mai ales pe timpul verii, deoarece utilizăm un sistem inovator de pulverizare apă, care, pe lângă beneficiul tehnic, îţi induce senzaţia unei călătorii pe mare.
Deşi restaurantul a fost conceput mai mult pentru evenimente pe segmentul corporate si mai putin pentru organizarea de evenimente cu un număr mare de invitaţi (petreceri private), clienţii noştri au dorit să fim alături de ei la momentele frumoase din viaţa lor. Zis şi făcut! Nu am putut refuza, ba chiar am fost mândri să organizăm aceste evenimente, iar la final am realizat că suntem pregătiţi pentru împlinirea tuturor dorintelor clienţilor noştri.
Misiune indeplinită!