Indian Cuisine la The Harbour

BUCURESTI - 20 iulie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, HoReCa

Seria evenimentelor dedicate gastronomiei internaţionale continuă la Restaurantul The Harbour cu Indian Night.

Indian Cuisine la The Harbour

Pentru că ne-am gândit să vă introducem într-o atmosferă autentic indiană, prin decoruri specifice acestei culturi, portul nostru se va transforma pentru seara zilei de 25 iulie în spaţiul “vedic” care vă va familiariza cu termeni precum “namaste”, “saree”, “bindi” sau “masala”.

 

Bucătăria indiană se identifică cu tot ce înseamnă condimente în diferite combinaţii, iar gustul picant este nelipsit din acest tip de Oriental Cuisine. Executive Chef, Krishna Bohat de la Red Angus Steakhouse va pregăti meniul serii, compus din preparate indiene ce ne vor delecta simţurile.

 

Vor fi degustate vinuri de la producătorul Vinarte şi ne va ajuta să înţelegem mai bine numai o mică parte din cultura indiană, doamna Maria Pomohaci, Vicepreşedinte Centrul Cultural “Rabindranath Tagore”, organizatorul Festivalului Namaste India.

 

Notează-ţi în calendar ziua de miercuri 25 iulie, de la ora 20:00 şi rezervă-ţi un loc la Seara Indiană.

 

Eveniment susţinut de revista Horeca România, Vinul.ro, Culinar.ro, Raluk.ro în parteneriat cu Vinarte, Namaste India şi Exotique.

Despre Restaurant The Harbour

The Harbour – Portul bunului gust!
Restaurantul The Harbour a apărut în urmă cu opt ani, într-un moment în care clienţii işi doreau altceva de la un restaurant decât ceea ce se oferise deja. Astfel, noi am creat un spaţiu cu un ambient aparte, un mic port culinar, în care mateloţii îţi servesc preparate specifice din diferite zone ale lumii.
Datorită unicităţii lui pe piaţa românească, a calităţii preparatelor şi a serviciilor, Restaurantul The Harbour a câştigat într-un timp destul de scurt numeroşi clienţi care, în mare parte, au devenit clienţi ai casei şi care au ajutat restaurantul să câştige în notorietate, devenind la ora actuală un brand cunoscut şi puternic.
Pentru că ne place ceea ce facem şi pentru că ne dorim tot ceea ce este mai bun pentru clienţii noştri, suntem mereu în legătură cu ei prin intermediul unui chestionar pe care l-am numit sugestiv “ Jurnal de port”. În urma opiniilor exprimate în acest chestionar, ne-am îmbogăţit meniul cu preparate noi, ne-am mărit spaţiul de deservire – terasa acoperită, care, este foarte apreciată mai ales pe timpul verii, deoarece utilizăm un sistem inovator de pulverizare apă, care, pe lângă beneficiul tehnic, îţi induce senzaţia unei călătorii pe mare.
Deşi restaurantul a fost conceput mai mult pentru evenimente pe segmentul corporate si mai putin pentru organizarea de evenimente cu un număr mare de invitaţi (petreceri private), clienţii noştri au dorit să fim alături de ei la momentele frumoase din viaţa lor. Zis şi făcut! Nu am putut refuza, ba chiar am fost mândri să organizăm aceste evenimente, iar la final am realizat că suntem pregătiţi pentru împlinirea tuturor dorintelor clienţilor noştri.
Misiune indeplinită!