Pan-Asian Flavors la The Harbour
BUCURESTI - 19 septembrie 2012
Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Turism, HoReCa
Seria evenimentelor dedicate gastronomiei internaţionale continuă la restaurantul The Harbour, cu un popas culinar în bucătăria pan-asiatică.
Pan-Asian Flavors
Confucius
Popasul culinar cu numărul şase din seria evenimentelor dedicate gastronomiei internaţionale este un mix de arome, ingrediente şi condimente specifice bucătăriei pan-asiatice.
Doi maeştri bucătari revin la restaurantul The Harbour pentru a găti preparate savuroase din gastronomia Orientului şi Asiei. Executive Chef Krishna Bohat şi Certified Master Chef Henrik Sebok vor realiza meniul gourmet al serii, o combinare a bucătăriilor din sudul Chinei, Thailanda, Vietnam, Malaezia, Singapore, Indonezia şi India, adică Pan-Asian Cuisine.
Delectarea simţurilor va fi susţinută de Chef Krishna Bohat, maestru al gastronomiei oriental-asiatice, care va realiza un festin al gustului, aromelor şi condimentelor. Selecţia de deserturi cu influenţe pan-asiatice, însoţită de Calem - Fine Tawny Porto, un vin pentru desert de la Alma Tim Distribution, va fi elaborată de Chef Henrik Sebok, maestru în arta culinară, în colaborare cu Master Chef Group.
Notează-ţi în calendar ziua de miercuri 26 septembrie, de la ora 20:00 şi rezervă-ţi un loc la seara dedicată Pan-Asian Cuisine.
Eveniment susţinut de revista Horeca România, Vinul.ro, Culinar.ro, Raluk.ro, în parteneriat cu Master Chef Group, Exotique şi Alma Tim Distribution.
-
Dana Zãmãcãu
-
Pentru telefon si e-mail click aici
- RESTAURANT THE HARBOUR