Ciocolata personalizata, metode de promovare dulci. RestoFoods indulceste afacerile.

BUCURESTI - 22 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Ciocolata personalizata este o metoda de promovare dulce si neconventionala iar noi cei de la RestoFoods stim acest lucru.

Ciocolata personalizata, metode de promovare dulci. RestoFoods indulceste afacerile.

Promovarea este o parte importanta a fiecarui business iar ciocolata belgiana personalizata este o modalitate eficienta de a spori vizibilitatea brandului dvs.
Fie ca este vorba de un eveniment special (seminarii, conferinte), fie ca doriti sa aveti in permanenta un bol cu ciocolata la receptie sau ca doriti sa trimiteti cu cadou dulce unui partener de afaceri, RestoFoods va ofera ciocolata personalizata cu sigla si sloganul dvs.
Ciocolata belgiana reprezinta un cadou perfect pentru zile precum Sf Valentin, 1 sau 8 Martie. Inimioare, initiale, masini, telefoane mobile din ciocolata sau clasicile praline, toate sunt facute ca sa-i indulceasca pe cei care le primesc.
Personalizarea se realizeaza pe ambalaj sau chiar pe ciocolata. Inscriptionarea pe ambalaj se realizeaza cu o matrita special creata pentru fiecare client in parte iar pe produsul in sine personalizarea se realizeaza cu cerneala speciala, comestibila. Trimiteti un cadou dulce semnat cu numele dvs.
Resto Foods este o companie care activeaza pe piata delicateselor personalizate si functioneaza ca o baza de date de ciocolata, prima de acest tip din Romania si incearca sa aduca in fata clientilor metode creative si neconventionale de promovare.
Puteti obtine mai multe detalii la adresa office@restofoods.ro sau la numarul de telefon 021.316.27.85.

Despre Resto Foods

Resto Foods
www.restofoods.ro
021.316.27.85
office@restofoods.ro