Un cadou de ciocolată personalizată cu logoul companiei tale. Este treaba noastră să îţi promovăm afacerea în cel mai delicios mod posibil.

BUCURESTI - 12 octombrie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Resto Foods reinventează cadourile.
Acum puteţi trimite angajaţilor şi partenerilor un cadou care vă reprezintă. Aveţi la dispoziţie o varietate de forme şi produse din cea mai fină ciocolată pe care pot fi inscripţionate logoul şi sloganul companiei dumneavoastră.

Trimite cadoul potrivit!
Noi ştim cât de frumos, dar în acelaşi timp, cât de costisitor e Crăciunul, mai ales pentru cineva care se ocupă de imaginea unei companii şi de relaţiile organizaţiei cu exteriorul. Imaginea contează foarte mult, iar parteneriatele, acordul şi apreciere sunt printre cele mai preţuite valori ale domeniului de business. Pentru a le putea exprima cat mai remarcabil Resto Foods a dezvoltat pentru dumneavoastră un nou concept pe piata din România: cadou de ciocolată personalizabilă cu numele companiei sau cu mesajul dumneavoastră de Crăciun.

Cea mai fină ciocolată cu numele tău.
Ciocolata este produsă, ambalată şi inscripţionată în Belgia, de aici calitatea şi gustul unic pe piaţa din România. Pentru dumneavoastră reprezintă un cadou idel şi memorabil, iar pentru cei care îl primesc un deliciu.

Puteţi vedea modele de cadouri propuse vizitând www.restofoods.ro şi ne puteţi contacta la 0722 411 446 sau pe email la office@restofoods.ro pentro ofertă compatibilă cu nevoile dumneavoastră.

Despre Resto Foods

Resto Foods
www.restofoods.ro

office@restofoods.ro