Premiul I la secţiunea „Artă și Cultură" în cadrul Galei Societății Civile pentru proiectul „Ambulanța pentru Monumente”

BUCURESTI - 8 iunie 2019

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

La cea de-a XVII-a ediție (2019) a Galei Societății Civile, voluntarii „Ambulanței pentru Monumente” au primit cu mare bucurie atât premiul I din cadrul secțiunii „Artă și Cultură”, cât și faptul că s-au aflat printre nominalizații la Marele Premiu.
Proiectul „Ambulanța pentru Monumente”, care a împlinit recent trei ani de activitate, înseamnă salvarea a peste 20 de monumente istorice alături de partenerii noștri temporari și permanenți. Printre susținători se află de la începuturi Alteța Sa Regală, Prințul de Wales.

Cuvant de multumire in cadrul Galei

Cuvant de multumire in cadrul Galei

La cea de-a XVII-a ediție (2019) a Galei Societății Civile, voluntarii „Ambulanței pentru Monumente” au primit cu mare bucurie atât premiul I din cadrul secțiunii „Artă și Cultură”, cât și faptul că s-au aflat printre nominalizații la Marele Premiu. Proiectul „Ambulanța pentru Monumente”, care a împlinit recent trei ani de activitate, înseamnă salvarea a peste 20 de monumente istorice alături de partenerii noștri temporari și permanenți. Printre susținători se află de la începuturi Alteța Sa Regală, Prințul de Wales.

Asociația MONUMENTUM, inițiatoarea proiectului, și Asociația PACT – partener, mulțumește cu acest prilej tuturor celor care, prin implicare, în diverse forme, au făcut ca obiectivele noastre legate de oameni și monumente să fie atins. Cu suportul pe care l-am primit până în prezent, putem spera la extinderea mai largă a proiectului și la reînnodarea legăturilor dintre comunități și patrimoniul cultural uitat, acolo unde este cea mai mare nevoie.

Foto: Adi Marineci & Ileana Burnichioiu

Despre Asociatia Monumentum

Asociația MONUMENTUM este o persoana juridica romana, apolitica, neguvernamentala, fara scop lucrativ si non-profit, infiintata la mijlocul anului 2012 pentru a da un impuls hotarator salvgardarii patrimoniului construit din mediul rural din Romania.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/reteaua-colectiilor-si-muzeelor-etnografice-satesti-particulare-din-romania/premiul-i-la-sectiunea-arta-si-cultura-in-cadrul-galei-societatii-civile-pentru-proiectul-ambulanta-pentru-monumente