Retoucherie reinventeaza atelierul de croitorie urban...

BUCURESTI - 6 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

O echipa de profesionisti, unita sub marca “Retoucherie”, a reinventat si a dezvoltat conceptul, ATELIER DE CROITORIE URBAN, in care vei gasi “toate serviciile sub acelasi acoperis...”, menit sa aduca un sprijin real clientilor sai.

Astfel, Retoucherie, un adevarat centru de excelenta, prin serviciile sale, atat de croitorie comanda dama sau barbat, cat si de retusuri si modificari haine de orice gen (de la sacouri a rochii de mireasa), a devenit atelierul ideal in care gasesti toate activitatiile necesare.

Croim pe masura...

Retoucherie - Atelier de croitorie si retus

Serviciile Retoucherie - Cea mai buna alegere…

Cu o vasta experienta, noi, Echipa Atelier de croitorie Retoucherie, am decis sa ducem la un alt nivel si sa dam un alt inteles ideii de atelier urban de croitorie. Punem in prim plan atentia la detalii, eficienta si calitatea deosebita a serviciilor oferite clientilor nostri. Fie ca iti doresti un simplu retus, o ampla modificare sau sa croim ceva pe masura ta, la Retoucherie esti oricand bine venit.

Astazi, avem placerea sa va prezentam Retoucherie, in cifre:

Peste 5.000 clienti/an care apeleaza la servicii retus sau croitorie haine; peste 900 de clienti/an care modifica sacouri (scurtat maneci, stramtat talie); peste 1.200 de clienti/ an care solicita modificari rochii sau fuste (schimbat fermoar, scurtat, stramtat talie sau bust, montat cupe); peste 3.000 de clienti care solicita diverse servicii, cum ar fi scurtat sau stramtat pantaloni, cambrat sau scurtat maneci camasa, schimbat captuseala sau scurtat maneci sacou sau palton, modificat sau confectionat perdele; peste 99% clienti multumiti conform calificarilor si recenziilor acordate pe diferite canale sociale gen facebook, google, etc si nu in ultimul rand un imens portofoliu de parteneri pe baza de contract (magazine, agentii de publicitate, societati profesionale) care ne recomanda.

Aici gasesti o lista completa cu servicii atelier de croitorie Retoucherie.

Ce ne recomanda?!

“Lucky Number 3” - In atelierul nostru vei gasi utilaje complexe, preturi competitive si o echipa de profesionisti, formata din designeri, tiparisti, croitori si confectioneri cu experinta, pregatita oricand sa te ajute. Cele 3 ingrediente impreuna cu standardul ridicat al calitatii, ne definesc munca si ne recomanda mai departe.

Unde suntem?

Croitoria urbana Retoucherie se afla aproate de zona de business Pipera, aproape de centrul orasului Bucuresti, in zona Dorobanti - Floreasca din sectorul 1, fiind practic la granita dintre cartierele Dorobanti si Floreasca, locatia fiind usor accesibila din toate zonele Bucurestiului.

Despre RETOUCHERIE

Retoucherie este un atelier urban de croitorie aflat in sector 1 la granita cu sector 2, in zona Dorobanti – Floreasca specializat atat in retusuri si modificari haine cat si in servicii de cusut si croitorie la comanda.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/retoucherie/retoucherie-reinventeaza-atelierul-de-croitorie-urban