Doi ani de Retro Boutique - decoratiuni şi mobilă cu dichis

BUCURESTI - 27 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Retail

O veste între atâtea altele: Retro Boutique , o prăvălie cu decoratiuni şi mobilier vintage , a aniversat doi ani. “Ei, şi ce?”, veţi spune. “Un magazin între atâtea altele…”. Pentru noi însă lucrurile stau un pic altfel.

Retro Boutique - Decoratiuni si mobilier vintage

Retro Boutique - Decoratiuni si mobilier vintage

Cu doi ani în urmă puneam pe raft câteva decoratiuni şi piese de mobila: o mână de vaze, câteva sfeşnice şi trei ceasuri de perete în stil vintage.  Ideea noastră era aceasta: timpul care trece sporeşte farmecul lucrurilor. De le pui frumos prin casă, privirea se va bucura de ele vreme îndelungată, căci acestea nu se demodează. “Ia să vedem câţi ne vor urma”, gândeam noi atunci. Acum, după doi ani, am aflat bun răspuns: amenajarea interioarelor în stil vintage are mulţi admiratori şi la noi. Şi, nu ne ferim să o spunem, Retro Boutique a avut un rol important în popularizarea acestui stil.

Dovadă stă evoluţia noastră, portofoliul de obiecte decorative  diversificându-se constant în aceşti doi ani. Am început cu decoratiuni, apoi au urmat piesele de mobilă pentru living, dormiţor sau hol, oglinzile, mult apreciatele perdele şi draperii. Nou sosite sunt porţelanurile aristocratice cu fir de aur. Bine de spus că aici încercăm să reînviem un obicei uşor desuet, acela al socializării la ora cafelei sau a ceaiului. Trebuie să ne sutragem cumva ritmului (prea) alert al vieţii de astăzi. O ceaşcă de cafea e o cale cât se poate de potrivită!

Un magazin de cadouri pentru casă şi decoratiuni – aceasta a fost prima noastră titulatură, dar azi Retro Boutique a ajuns să fie mult mai mult. Clienţii ne sună cerând sfaturi despre cum să integreze în decorul existent piese de mobilă vintage comercializate (sau nu) de către noi şi, chiar dacă nu achiziţionează pe moment produsele noastre, avem plăcerea să îi vedem revenind. “Dacă vreţi să aveţi şansa de a vă mobila casa într-un stil unic, cu elemente vintage, nu ezitaţi să îi contactaţi pe aceşti oameni deosebiţi”. Nu o spunem noi, o spune Cristina Dincă, unul dintre prietenii Retro Boutique. Şi dacă tot vorbim de fani, trebuie menţionată şi  comunitatea noastră de Facebook, care a depăşit recent pragul de treizeci de mii de fani ai stilului vintage. Activi şi inspiraţi, după cum puteţi lesne verifica.

Cum se cade oricărei încheieri, ar trebui să menţionăm şi planurile de viitor. Acestea sunt, desigur, multe. Dar cel mai important dintre ele este deschiderea Retro Showroom-ului, în toamna acestui an. Acolo veţi găsi toate minunatele piese de mobilă vintage pentru living sau dormitor (noptiere, comode, fotolii , mic mobilier), oglinzile, ţesăturile şi decoratiunile pe care le-aţi admirat online în aceşti doi ani. Dar toate la timpul lor! Despre aceasta vă vom da de veste la momentul potrivit.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/retro-boutique1/doi-ani-de-retro-boutique-decoratiuni-si-mobila-cu-dichis