Reumatologie    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Reumatologie

 • Reumatologie. Dr. Lucian Muflic, medic specialist reumatolog Ovidius Clinical Hospital

  Reumatologie

  Constanta, Constanta - 23 June 2014

  Comunicat de Ovidius Clinical Hospital

  Reumatologia reprezinta o subspecialitate a medicinei interne si a pediatriei, dedicata bolilor reumatologice. Spectrul acestor boli poate fi impartit empiric in doua categorii: o categorie a bolilor de tip inflamator, autoimun, fiind implicate mecan ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: reumatologie , reumatism , ovidius clinical hospital , dr. lucian muflic

  Vezi toate comunicatele de presa despre Reumatologie

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Reumatologie.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Reumatologie. Informatiile despre Reumatologie cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Reumatologie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Reumatologie, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.