Revelia se lansează cu o revoluție în marketingul digital

BUCURESTI - 23 februarie 2024

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Revelia, cea mai nouă agenție de marketing digital, lansează soluția pentru problematica principală a industriei: deficitul de transparență dintre agenții și clienți.

.

Strategia noastră include în aceeași măsură informarea publicului despre mecanica motoarelor de căutare și modul în care funcționează promovarea online, pentru ca orice utilizator al internetului să poată alege serviciile și companiile de care are într-adevăr nevoie, dincolo de artificii de marketing.

Alexandru Onoicenco, Co-Fondator

Despre Revelia, cea mai nouă agenție SEO din București

Revelia este o agenție SEO din București care, odată cu lansarea sa, propune o nouă abordare în industria marketingului digital: demistificarea SEO și a Content Marketingului.

Lansată în februarie 2024, agenția sugerează faptul că accesibilizarea informațiilor despre procesele SEO și Content Marketing pentru companiile și publicul din România va conduce la o piață mult mai sănătoasă, eliminând:

Abuzul terminologiei tehnice, care îngreunează înțelegerea procesului SEO pentru clienți și împiedică stabilirea unor așteptări clare, urcând agențiile de marketing care îl folosesc pe un piedestal al expertizei;

Utilizarea campaniilor de marketing agresive, cu termeni vagi și de impact în promovarea diverselor companii, îngreunând nevoia publicului de a găsi serviciile și produsele care îndeplinesc direct standardele și dorințele sale.

Alexandru Onoicenco, co-fondator Revelia, dezvăluie strategia de accesibilizare SEO

„Strategia noastră de accesibilizare a proceselor SEO și a Content Marketing-ului se bazează pe descrierea proceselor într-un limbaj pe care oricine îl poate înțelege”, ne povestește Alexandru Onoicenco, co-fondator și șef al departamentului de SEO tehnic Revelia.

„Această abordare presupune rapoarte, analize și oferte clare, unde fiecare termen tehnic este explicat scurt și pe înțelesul oricui”, explică Alexandru.

Scopul agenției Revelia este promovarea unei piețe transparente și educate. De aceea, agenția lucrează exclusiv cu companii care împărtășesc această dedicare pentru transparență.

Reveliapedia și serviciile oferite de Revelia

Reveliapedia este noul produs Revelia: enciclopedia SEO și content marketing pe înțelesul tuturor, destinată atât partenerilor Revelia, cât și publicului larg și disponibilă gratuit pe website-ul agenției.

Pe lângă Reveliapedia, agenția oferă servicii complete de online marketing, diferențiate în piață prin abordarea accesibilă, axată pe transparență:

Optimizarea tehnică a website-ului (SEO)

Crearea și implementarea strategiilor de content marketing pentru website

Campanii de PR și gestionarea relațiilor cu presa

Crearea unui website nou sau îmbunătățirea designului website-urilor deja existente

Consultanță de specialitate în SEO și Content Marketing

Mentenanța website-urilor

Analiza și raportarea lunare

Beneficiile colaborării cu o agenție de marketing axată pe transparență

Parteneriatul cu o agenție de marketing care se concentrează pe transparență și autenticitate în piață aduce beneficii pe mai multe planuri:

Relația cu publicul atras de strategiile axate pe transparență și utilitate este o relație lungă durată și calitativă. Astăzi, mai mult ca oricând, avem nevoie de o comunitate sigură și de încredere - atât în viața personală, cât și în business.

Parteneriatul oferă mai mult control companiilor care aleg serviciile Revelia. Ofertele, rapoartele, analizele și strategiile sunt ușor de înțeles la nivel executiv, astfel că orice partener poate alege informat pentru ce serviciu va plăti și de ce.

Serviciile Revelia au un grad mare de flexibilitate. Pentru că strategia de lucru a agenției se bazează pe marketing onest și promovarea companiilor în care reprezentanții săi cred cu adevărat, fiecare strategie de marketing se mulează pe obiectivele și nevoile specifice fiecărui partener.

Viziunea de viitor pentru Revelia

Misiunea pe termen lung a agenției de marketing Revelia este construirea unei piețe sigure și transparente, atât în relația dintre agențiile de marketing și clienții acestora, cât și între companii și publicul larg.

Revelia se concentrează astăzi pe crearea parteneriatelor cu companii care îi împărtășesc viziunea, pe dezvoltarea produsului Reveliapedia și pe creșterea echipei sale.

Reprezentanții agenției sunt determinați să continue să promoveze valori absolut necesare precum sustenabilitatea, accesibilitatea sănătății mentale, siguranța în societate, inclusivitatea și, în special, transparența în piața din România.

Despre Revelia

Revelia este o agenție de marketing online unde fiecare strategie de expunere și promovare a afacerii tale este transparentă, accesibilă și în controlul tău.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/revelia/revelia-se-lanseaza-cu-o-revolutie-in-marketingul-digital