Google Enterprise dezvaluit de experti internationali in Cloud

Locul desfasurarii: Hotel Pullman

Organizator: Revevol Romania

Google Enterprise dezvaluit de experti internationali in Cloud

Revevol Romania, filiala locala a Revevol Grup, partener cheie Google Enterprise pentru implementarea solutiilor in Europa, organizeaza joi, 20 octombrie a.c., primul seminar dedicat Google Enterprise din Romania, sustinut de experti internationali in tehnologiile Cloud Computing.

Seminarul este organizat pentru managerii din companiile romanesti care doresc sa afle cum serviciile Google Enterprise si Cloud Computing au scazut costurile operationale ale unor companii precum KLM, Emerson sau Valeo.

Prezentarile vor fi sustinute de Przemek Sienkiewicz- Head of Google Enterprise CEE, Rusia & CIS, Louis Nauges - fondatorul grupului multinational Revevol si cloud evangelist, Nicolas Willieme, CIO la una din cele mai mari companii de asigurari din Franta, Malakoff Mederic, Radu Andrei si Dan Gheorghe de la pwc Romania, Agnes Horvath si Dragos Manac, Revevol CEE.

Participantii vor afla de la inovatori internationali din domeniu ce inseamna Cloud Computing pentru mediul Enterprise. De asemenea, vor afla cum sprijina Google Apps colaborarea, comunicarea si cresterea eficientei in companii. De asemenea, vor putea vedea care sunt pasii pentru o astfel de imbunatatire si vor putea discuta cu una din companiile care folosesc in prezent solutiile Google Enterprise. 

In Romania, desi se folosesc masiv si zilnic tehnologiile cloud, inca exista un semn de intrebare cand vine vorba despre utilizarea lor in mediul corporatist. Aducem pentru specialistii romani experti internationali recunoscuti si pe cel mai cunoscut cloud evangelist din zona francofona pentru a oferi o imagine clara si corecta asupra utilizarii celor mai noi tehnologii. Dorim astfel sa oferim inspiratia direct de la cei mai potriviti oameni din domeniu, deoarece stim ca Google si Cloud vor avea un impact major in viitorul tehnologic apropiat al companiilor din Romania” a declarat Dragos Manac, directorul general al filialei locale, Revevol Romania.

Participarea este gratuita, realizata pe baza de invitatie. Evenimentul va avea loc in data de 20 octombrie la Hotel Pullman World Trade Center, Sala Darclee, incepand cu ora 10:00. Invitatiile se pot obtine completand formularul GoogleSites creat pentru acest eveniment: 

Despre APPNOR MSP S.A.

Appnor MSP s-a înfiinţat în anul 2010 şi este un furnizor de servicii adminisitrate, bazate pe cloud computing. Compania opereaza infrastructură în Romania si Statele Unite şi are investitori internationali.

Confirmare pana la data: 11 octombrie 2011

Participare: Numai pe baza de invitatie

Sponsori eveniment:
  • Revevol Revevol
  • Google Enterprise Google Enterprise