Romania are toate premisele pentru migrarea masiva la solutii Cloud Computing

BUCURESTI - 21 octombrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Una dintre concluziile evenimentului “Google Enterprise dezvaluit de experti internationali in cloud” organizat pe 20 Octombrie de filiala locala a Revevol a fost ca in Romania sunt indeplinite toate premisele migrarii masive la solutii cloud.

Dragos Manac, Director Revevol Romania

Dragos Manac, Director Revevol Romania

 La nivel mondial exista deja patru milioane de companii care folosesc Google Enterprise in mediul business, educational si guvernamental. Reprezentativ este guvernul SUA, care a inteles ca trecerea la Google Enterprise este o modalitate excelenta de a reduce costurile în administratia publica. In Romania ne asteptam la o adoptare rapida a solutiilor cloud în urmatorii doi ani si avem vasta expertiza globala a grupului pentru implementari in companiile locale. 

Dragos Manac, Director Revevol Romania

Louis Nauges, fondatorul Revevol, impreuna cu ceilalti prezentatori ai evenimentului, au pus accentul pe avantajul major al companiilor romanesti de a putea accesa ultimele tehnologii IT.“Utilizarea serviciilor Google Enterprise presupune existenta unui browser, a unei conexiuni rapide la Internet si a unei infrastructuri hardware moderne. Companiile romanesti apar in toate studiile ca fiind la zi din punctul de vedere al infrastructurii. La seminariile pe care le facem aducem clienti mari, precum compania de asigurari franceza Malakoff Mederic, cu 7000 de utilizatori Google Apps, pentru a  arata ca migrarea catre Cloud este facila, iar reducerea costurilor este imediata si de impact.” a declarat Louis Nauges, fondator Revevol.

La seminar au participat peste 70 de manageri de top din companii medii si mari, care au interactionat cu Przemek Sienkiewicz, directorul regional Google Enterprise, cu consultanti de business, clienti si reprezentanti ai Revevol. „La nivel mondial exista deja patru milioane de companii care folosesc Google Enterprise in mediul business, educational si guvernamental. Reprezentativ este guvernul SUA, care a inteles ca trecerea la Google Enterprise este o modalitate excelenta de a reduce costurile în administratia publica. In Romania ne asteptam la o adoptare rapida a solutiilor cloud în urmatorii doi ani si avem vasta expertiza globala a grupului pentru implementari in companiile locale.” a declarat Dragos Manac, director Revevol Romania.

Serviciile Google Enterprise includ Google Apps for Business, Postini – solutii de securitate si conformitate, Google Enterprise Search, Google Earth & Maps. Acestea pot fi accesate folosind un computer, tablete sau telefoane inteligente, facand posibila oriunde colaborarea si comunicarea.  

Revevol este prima companie globala dedicata migrarii catre Google Apps. Revevol este Partener Google Enterprise din 2007. Pana la sfarsitul anului Revevol va fi prezent in 30 de tari din Europa, America, Asia, Africa si Australia. Filiala locala se ocupa de promovarea beneficiilor cloud si de implementarea Google Apps in companiile din Romania.

Scopul Revevol este sa ajute organizatiile sa isi creasca eficienta si sa isi reduca costurile prin adoptia de solutii Cloud Computing. Platforma colaborativa Google Apps reprezinta baza mutarii catre Cloud. Revevol ofera clientilor o solutie de business completa, gazduita in Cloud, integrand cu Google Apps produsele liderilor mondiali in CRM, ERP, Project Management, BPM si Business Intelligence.

Pentru mai multe informatii vizitati: http://www.revevol.euContact Revevol RomâniaIoana ManacTel: +40 21 569 46 57ioana.manac@revevol.eu Contact Revevol GrupLudivine ThomasMarketing & CommunicationTel: +33 (0)6 63 23 55 85ludivine.thomas@revevol.eu

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/revevol/romania-are-toate-premisele-pentru-migrarea-masiva-la-solutii-cloud-computing