connect nr. 65 – Gadgeturi sub brad

Oradea - 11 decembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Numarul 65 al revistei connect este pe piata, aducand in casele cititorilor sai ultimele noutati mobile, numai bune de pus sub bradul de Craciun. Iata ce puteti gasi in paginile sale.

Actualitati

- Ultimele noutati aparute in rafturile magazinelor de specialitate. Iata cateva dintre acestea: Sony Ericsson V640i, un model UMTS exclusive Vodafone, noul model business Nokia E51, Samsung Armani – un mobil destinat celor care vor sa impresioneze, mobilul Levi’s, precum si ultimele noutati ale specialistului in Windows Mobile HTC, printre care si primul model HTC Touch cu GPS. Dell XPS M1730, un notebook de inalta performanta, destinat gamerilor, este si el prezent.Focus

- Sony Ericsson aduce muzica in Romania – interviu cu Carmen Capitanescu, Channel Marketing Manager Sony Ericsson si Bogdan Zinca, National Account Manager Sony Ericsson.Telefoane mobile

- iPhone sub lupa – Mobilul celor de la Apple, care a starnit o adevarata isterie in toata lumea, a ajuns in redactia connect. Concluziile unui test practic exigent.

- Top ten – connect iti arata care sunt cele mai bune mobile din toate cate categoriile importante.

-Samsung SGH-L760 – un model UMTS de calitate, oferit la un pret acceptabil.
-Ofensiva serviciilor: Gigantii Internetului, Google, Microsoft si Yahoo se bat pentru primul loc pe piata serviciilor legate de Internet mobil. De la noi afli cine are cele mai mari sanse de izbanda.Home connect

- Test practic: Radio web si Powerline. connect iti prezinta un radio care, cu toate ca arata cat se poate de comun, te ajuta sa asculti muzica de pe posturile de radio online. Ca sa ai Internet in toata casa, iti prezentam si doua sisteme powerline, cu care poti transmite semnalul de Internet in toata casa, folosind reteaua electrica.
- Fa-ti propria retea: connect te invata cum sa iti faci singur o retea locala, in doi timpi si trei miscari si fara batai de cap.


Mobile Computing

- Dusmanul touchscreen-ului: noul Palm Treo 500v este dovada vie a faptului ca un PDA-Phone de calitate nu are nevoie de touchscreen pentru a fi usor de folosit.

- Test notebook-uri business: cu toate ca nu sunt ieftine, notebook-urile business din testul connect ofera performante de invidiat.Autoconnect

- Navigatie ieftina: simplul fapt ca pretul lor este sub 200 de euro nu inseamna ca aceste sisteme de navigatie nu ofera functii de calitate.

- Pentru pietoni: connect iti explica modul de functionare al catorva dintre cele mai reusite sisteme de navigatie destinate pietonilor, ca sa te descurci cat mai usor in excursia la Paris pe care o planuiesti pentru Sarbatori.


Social

- Stiri: ultimele stiri din universul IT&C.

- Ghidul cumparatorului de PDA-Phone: oferta vasta = client nedumerit? Nu si daca iti ghidezi alegerea dupa criteriile propuse de connect.


Internet

- Fata in fata online: vorbeste prin webcam cu colegii si prietenii fara a instala nici un software.

Jocuri:
-Ultimele noutati destinate PC-urilor: Enemy Territory: Quake Wars, FIFA Manager 08 si Culpa Innata
-Distractie pe touchscreen: jocuri gratuite pentru cei care au un dispozitiv Windows Mobile – Pocket UFO, Death Drive, Open Jazz, Quake III Arena.


Topul connect – Punctaje, preturi, rezultatele testelor in cel mai avizat top de pe piata romaneasca

Despre Revista connect

connect este cea mai mare revista de telecomunicatii din Europa, iar editia romaneasca este editata sub licenta Motor Presse International. connect este singura revista de specialitate care detine un laborator propriu, certificat ISO 9001, care ofera date precise despre toate gadget-urile supuse testarii. În Romania, connect are peste 100.000 de cititori.
www.connect.com.ro – accesul la informatie documentata din lumea telecomunicatiilor.
connect@mtr.ro