Finantari nerambursabile. Fondul pentru Mediu.

Brasov - 1 septembrie 2007

Comunicat tip General in Administratie Publica

Revista Romana de Administratie Publica Locala,
Brasov, 31.08-01.09.2007

„Bani vor exista pentru toată lumea la un moment dat”, a declarat pe un ton optimist dr. Mihai Toti, preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), în cadrul evenimentului „Finanţări nerambursabile. Fondul pentru Mediu” organizat de Revista Română de Administraţie Publică Locală la Braşov în perioada 31.08 – 01.09. 2007.
Alături de preşedintele AFM, Daniela Topîrceanu, director Direcţia Fonduri Structurale din cadrul Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile (MMDD), îndeamnă autorităţile locale să sesizeze fiecare problemă cu care se confruntă, îndemn susţinut şi de Dorina Cristoveanu, director Dezvoltare Durabilă în cadrul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului: „avem dreptul la un mediu sănătos şi obligaţia de a-l păstra”.
Un punct de interes în cadrul evenimentului l-a constituit prezentarea programelor de finanţare pe mediu de către Ioana Leşe, şef Serviciu Programe în cadrul ANPM.
Corneliu Lichiardopol, comisar în cadrul Gărzii Naţionale de Mediu (Comisariatul Judeţean Braşov), a arătat disponibilitatea de parteneriat a GNM, astfel încât autorităţile locale, agenţii economici şi comisarii GNM să rezolve problemele de mediu fără ca, în mod necesar, să se ajungă la sancţiuni.
Bianca Kraila, Primăria Braşov, şi Gabriela Plopeanu, Agenţia de Dezvoltare Durabilă Braşov, au prezentat strategia de dezvoltare a municipiului Braşov şi a zonei metropolitane Braşov ca exemple de bune practici, prezentări bine primite de către participanţii la eveniment – reprezentanţi ai administraţiei publice locale din ţară, ai instituţiilor deconcentrate şi operatori economici.

Despre Revista Romana de Administratie Publica Locala

Finanţări nerambursabile. Fondul pentru Mediu.
Braşov, 31.08-01.09.2007

Tel: 0368 427 346
Tel/Fax: 0268 417 643
Tel/Fax: 0268 475 670
consultantapl@administratie-ghid.ro