Un nou centru de testare COVID-19 cu testare din masina

BUCURESTI - 2 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, #CSRcovid19

Datorita raspandirii agresive a virusului SARS-CoV-2, populatia isi doreste teste cat mai frecvente precum si posibilitatea de a calatori in siguranta. Saptamana viitoare vom avea un nou centru de testare drive-thru .

Logo Revive Health

Logo Revive Health

 Sapatamana viitoare, in jurul datei de 10.11.2020 se va deschide un nou centru de testare COVID-19, pozitionat intr-o zona rezindentiala, pe Erou Iancu Nicolae 32, vizavi de centrul comercial Jolie Ville, la 1 minut de Gradina Zoologica in sectorul 1. Programul este unul extins: 08.00-22.00 pentru a putea acoperi disponibilitatea tuturor celor ce au urgente si doresc o testare rapida.

 Cu un rezultat in 24h, poti afla in siguranta, din propria masina daca vei avea un diagnostic pozitiv sau negativ. In perioda sarbatorilor ce urmeaza, cu siguranta cu totii ne dorim sa fim impreuna cu cei dragi, insa trebuie sa fim siguri ca nu suntem bolnavi pentru a nu ii pune si pe ei in pericol. De asemenea calatoriile din preajma sarbatorilor vor necesita un test negativ pentru a putea intra in tara In care dorim sa petrecem Revelionul sau vacanta de ski.

  Trebuie sa fim responsabili iar pe langa protectia zilnica in fata noului coronavirus cu masca si igienizarea mainilor acum este posibil sa ne testam simplu si usor in doar cateva minute, in sistem drive-thru, la centrul Revive Health din parcarea Jolie Ville.

Despre Revive Health

Revive Health este un proiect nou de centre de testare, in sistem drive-thru, ce isi doreste sa acceseze principalele orase ale tarii, pentru facilitarea testarii in siguranta si stoparea raspandirii virusului SARS-CoV-2