Un nou centru de testare COVID-19 din masina

BUCURESTI - 16 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Turism

Live site

Masuri de siguranta maxime cu recoltare rapida in aer liber si diagnosticare in 12 - 24 ore. Centrul ofera si serviciul de preorder al testului pentru a petrece cat mai putin timp in asteptare - plata se efectueaza inainte cu cardul iar formularele sunt finalizate inaintea sosirii in centrul de testare. Tot ce ramane de facut este recoltarea probelor.

metoda de testare

Un nou centru te testare pentru virusul COVID-19, de tip drive-thru, s-a deschis in zona de Nord a capitalei.

Centrul apartinand clinicii REVIVE Health se afla pe Strada Erou Iancu Nicolae 103 B vizavi de centrul comercial JolieVille. Testarea are loc in conditii de siguranta si comoditate, direct din automobilul personal.

Punctul de recoltare din Strada Erou Iancu Nicolae 103 B functioneaza in sistem drive-thru insa Revive Health ofera si servicii de recoltare a exudatelor oro-faringiene si nazo-faringiene, pe baza de programare, atat la domiciliu cat si la sediul companiilor.

Noul punct de testare ofera posibilitatea efectuarii atat a testului pentru detectarea virusului SARS-CoV-2 (Covid-19) cat si a testelor pentru detectare gripei sezoniera (Influenza) de tip A/B.

Rezultatul testelor este primit in limba romana si in limba engleza pe email, in urma unei notificari sms, insa este disponibil si online, pe site-ul Revive Health in 24h din momentul recoltarii probelor.

Testele efectuate sunt de inalta precizie fiind realizate cu aparatura de tip RT-PCR si lucrate la un laborator acreditat de catre Ministerul Sanatatii, astfel sunt valabile si pentru calatorii.

Pentru a petrece minimul de timp in zona de testare, este disponibil si un serviciu de prepayment, iar formularele sunt gata pregatite cand clientul ajunge in locatie. Acest serviciu se solicita pe Whatsapp sau la telefon.

Programul punctului de recoltare este zilnic, de luni pana duminica, intre orele 08:00 - 22:00.

www.revivehealth.ro

0736294149

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/revive-health/un-nou-centru-de-testare-covid-19-din-masina1