revivehealth

Comunicate de presa si evenimente pe tema revivehealth

 • revivehealth. metoda de testare

  revivehealth

  Bucuresti - 16 noiembrie 2020

  Comunicat de Revive Health SRL

  Masuri de siguranta maxime cu recoltare rapida in aer liber si diagnosticare in 12 - 24 ore. Centrul ofera si serviciul de preorder al testului pentru a petrece cat mai putin timp in asteptare - plata se efectueaza inainte cu cardul iar formularele s ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: stiri , coronavirus , pandemie , covid19 , covid , revivehealth , testare covid

  Vezi toate comunicatele de presa despre revivehealth

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul revivehealth.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la revivehealth. Informatiile despre revivehealth cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul revivehealth, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la revivehealth, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.