Preturi speciale la piese auto Opel si accesorii pentru noul Opel Corsa OH

BUCURESTI - 12 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Internet

Fiind desemnata masina anului 2014, noul Opel Corsa vrea sa mentina aceiasi linie si in 2015.
Dat fiind acest succes al modelului Opel Corsa, Revizieopel.ro, un magazin destinat in exclusivitate marcii Opel, ofera preturi promotionale pentru toate piesele destinate Opel Corsa, dar si pentru alte Opeluri.

RevizieOPEL.ro | Piese Opel originale GM

RevizieOPEL.ro | Piese Opel originale GM

 The quality goes on long after the price is forgotten 

Henry Royce

 Recent, noul Opel Corsa a fost desemnat ca fiind masina anului 2014 in Romania, de catre reprezentantii Asociatiei presei auto din Romania. Acest lucru spune multe despre masina si starneste curiozitatea cumparatorilor si a fanilor Opel.

Dat fiind acest succes al modelului Opel Corsa, Revizieopel.ro, un magazin piese auto destinat in exclusivitate marcii Opel, ofera preturi promotionale pentru toate piesele auto destinate Opel Corsa, dar si pentru alte modele Opel.

Preturile promotionale la piese auto Opel sunt activate frecvent, pe tot parcursul anului si pot include toate categoriile de piese auto Opel   ( piese auto motor, dispozitive de franare Opel, filtre auto Opel, kit ambreiaj Opel, etc ). Un mare avantaj pe care il ofera Revizieopel.ro este faptul ca pune la dispozitia clientilor doar piese auto Opel originale, de calitate ireprosabila.

Toate aceste reduceri sunt rezultatul unei cunoasteri foarte bune a marcii Opel, care a reusit sa fie una dintre marcile preferate de europeni, de-a lungul timpului.

Revenind la noul Opel Corsa, aflam ca acesta este produs in Europa, fie in fabrica din Eisenach, Germania, fie in cea din Zaragoza, Spania. Productia a debutat la finalul anului 2014 si prezinta asteptari destul de mari, in conditiile in care toate modelele Opel Corsa au generat vanzari substantiale de-a lungul timpului.

Primele 4 generatii ale modelului, lansate pe parcursul a 32 de ani, au reusit sa se vanda in nu mai putin de 12.4 milioane de unitati.

Noul Opel Corsa reprezinta cu succes a 5-a generatie Corsa, oferind noi standarde in ceea ce priveste sasiul, propulsorul si aspectul fizic. Atat la interior, cat si la exterior, noul Opel Corsa arata impecabil si atrage o multime de priviri.

Datorita acestor aspecte, a reusit sa obtina nu mai putin de 206 puncte la competitia care a inclus mai multe masini, depasind detasat urmatoarea masina clasata.

Care sunt elementele care au condus la castigarea renumelui de masina anului?

Cei 16 membri au tinut cont de foarte multe criterii atunci cand au decis ca aceasta masina va fi masina anului 2015:

-        Performanta la condus;

-        Sistemele de asistenta;

-        aspectul exterior si aspectul interior;

-        pret;

-        pret piese;

Este pentru a doua oara cand Opel Corsa reuseste sa obtina titlul de Masina Anului in Romania, dupa ce in 2007 a avut acelasi succes.

Pretul masinii incepe de la 10850 de euro cu TVA, deci este o masina destul de accesibila.

Ce noutati aduce noul Opel Corsa?

Aceasta noua masina aduce un sasiu nou, complet diferit de sasiul variantei precedente a masinii. Acest sasiu asigura stabilitate la deplasare in linie dreapta si imbunatateste foarte mult comportamentul in viraje, datorita unui centru de greutate coborat cu 5 mm. De asemenea, sasiul prezinta un subcadru mult mai rigid si o noua geometrie a suspensiei.

Noul Opel Corsa vine echipat si cu noi amortizoare, precum si cu o arhitectura electrica complet noua.

Masina aduce noutati si in ceea ce priveste transmisia, oferind o experienta sporita de conducere si reuseste sa imbine o multime de tehnologii cu adevarat deosebite, cum ar fi modulul City sau asistenta avansata pentru pornirea in rampa.

Revizieopel.ro recomanda noul Opel Corsa si garanteaza preturi mici la consumabile, la accesorii si la piese Opel indiferent de nevoia pe care o vei avea.

 

Despre Revizie Auto Online SRL

Daca esti in cautarea unor piese auto Opel, iti oferim cele mai bune solutii, la preturi foarte bune. Beneficiile pe care le ai in cazul in care achizitionezi piese auto Opel de pe site-ul nostru, sunt urmatoarele:

Dispui de numeroase oferte promotionale pentru piese auto Opel Astra J, Piese auto Opel Astra Insignia, piese Opel Astra H si alte piese opel. Tot ce trebuie sa faci este sa cauti in sectiunea oferte promotionale;
Te bucuri de piese auto originale GM, care sunt cele mai cautate piese auto Opel de pe piata;
Ai o varietate foarte mare de produse si beneficiezi de experienta noastra in tot ceea ce inseamna Opel;
Poti achizitiona cu plata in rate orice piesa Opel;
Dispui de livrare pana la tine acasa si de numeroase alte servicii care iti usureaza mult achizitia piesei care te intereseaza;
Formularul de comanda este cat se poate de simplu si de intuibil;
Iti oferim si posibilitatea de a achizitiona piese auto Opel direct din magazinele noastre fizice situate in Bucuresti.

In plus, clientii fideli, care cumpara piese Opel Online, beneficiaza de bonusuri substantiale.
Pe langa piese auto Opel, oferim si diverse accesorii Opel GM, covorase cauciuc Petex, special construite pentru masinile Opel, acumulatori Opel si Uleiuri Opel Gm.